Slika je simbolična.
Evropska komisija je na podlagi raziskav sklenila, da imajo polno cepljeni posamezniki manjšo možnost za smrt kot necepljeni.

Evropska komisija je objavila izsledke raziskav, ki so preučevale povezavo med (ne)cepljenjem proti koronavirusu in zdravstvenimi težavami. 

Komisija je zapisala, da so izsledki raziskav jasni: Polno cepljeni posamezniki imajo manjšo možnost, da bodo umrli zaradi koronavirusa kot tisti, ki niso cepljeni. 

Raziskave so tudi pokazale, da imajo cepljeni ljudje manjšo možnost za hospitalizacijo zaradi koronavirusa, kot necepljeni posamezniki. 

Evropska komisija je še dodala, da cepljenje pomaga proti resnim simptomom koronavirusa. 

Slovenija skoraj na dnu 

V raziskavi, ki je obsegala vseh 27 držav članic Evropske unije, se je Slovenija znašla med najmanj precepljenimi državami. 

Trenutno je polno cepljenih 64 odstotkov Slovencev, manj pa so precepljeni zgolj Poljaki, Hrvati, Slovaki, Romuni ter Bolgari. 

Največjo precepljenost imajo Portugalska, Malta, Danska in Irska, ki so obenem tudi države z najmanj žrtvami koronavirusa. 

Komentarji (20)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Ja ka ste pa mislili. Ona blondinka je naročila na milijarde doz Pfizerja, pa zdaj nastavte roke. Bog vas blagoslovo!

Hja no (nepreverjen)

Zanimivo ka je na lestvici nad nami 6 drzav kere so bole precepljene od nas pa majo vseeno vec smrti kak mi.
Se dobro ka ste prlej objavili clanek ka prihaja zdravilo proti kovidi kero de pomagali tistin rizicnin. Ostali itak od toga prehlada ne mejrajo.

Af (nepreverjen)

Clovek vidi ka scej viditi. Ce ti je iz toga grafa nej potegnilo, te pac vrvli v svoje.

In reply to by Hja no (nepreverjen)

Tinka13 (nepreverjen)

Mogoče imajo res manjšo možnost za smrt zaradi korone imajo pa 100% večjo možnost za smrt zaradi cepiva in stranskih učinkov. Kaj so torej pridobili?
Nič.
Pa kot izgleda, po počasi treba že vsake 2-3 mesce po nov odmerek. Jaka imunost je to

Af (nepreverjen)

Na podlagi cesa te tvoje 100% stevilke?

In reply to by Tinka13 (nepreverjen)

n 5e67j (nepreverjen)

Na FB imaš vse številke. Kdo še rabi zdravnike, če pa FB ponuja vse.

In reply to by Af (nepreverjen)

necepec (nepreverjen)

dajte enjajte s ten FB! Ka rejsan mislite, ka se vsi tan "izobražujemo"?
Vi vsi samo mali bejli kruh gejte????

In reply to by n 5e67j (nepreverjen)

RU8K76 (nepreverjen)

FB zna vse. Največ znanstvenikov tam najdeš, še več kot je ljudi na svetu.

In reply to by necepec (nepreverjen)

viruš (nepreverjen)

San enouk čito podobno študijo za eno drujgo cepivo, pisalo je ka pri izbruhu cepljeni hujše zbolijo in tan gde je prišlo do izbruha so vsi cepljeni zboleli, necepljeni pa nej. Zaključek je bil, ka je cepljenje koristno. Zdaj si pa mislite svoje.

n 5e67j (nepreverjen)

Sem bral študijo, ki govori, da ljudje umirajo, če zbolijo za covid-19. so pa tudi takšni, ki ne umrejo. Zdaj pa si mislite svoje.

In reply to by viruš (nepreverjen)

thinker think (nepreverjen)

Žalostno je ka so nas pripelali tak daleč, ka se med sebov drkamo v glavo zaradi toga ka ščemo dokazati ka od virusa mejrajo lidje in ka zaradi cepiva mejrajo lidje. V bistvi je cela ta stvar prišla tak daleč, ka maš že skoraj isto šanso za smrt ali težke probleme v primeri ka si mlajši od 60 lejt, če si cepleni ali nej. Pri mlajših se ta procent rizika celo že nagiba na stran ceplenih. Zaradi vedno več hujših posledic po cepljenji, se ljudje zdaj začnejo bole bati cepiva kak virusa. In to je nej dobro. Do takše situacije se pride gda vse fkuper vodijo nesposobni ljudje.

In reply to by n 5e67j (nepreverjen)

Ghhjkvhjk (nepreverjen)

Cepite se da boste NEPLODNI in BOLANI mogoče pa vas bo KAP.

n 5e67j (nepreverjen)

🐔🧠😂

In reply to by Ghhjkvhjk (nepreverjen)

hahahhaj (nepreverjen)

Te ce je tome tak te ocitno ostali samo najmenje
izobrazeni in najmenje razgledali lidje. In taksni te se med sebof plodili dale? Huh, samo ka pa te te kda ovih nede ka van sluzijo pejneze za socialne pa tak dale… Kak dugo te lidje z osnovnosolsko izobrazbo sploj sami preziveli? 2,3,4 mogoce 5 let?!! 🤣🤣

In reply to by Ghhjkvhjk (nepreverjen)

thinker think (nepreverjen)

Te trditve ka se ne cepijo menje izobraženi in nerazgledani ljudje ne držijo. To so samo fame tistih ka so se cepili in so zdaj gor prišli ka so se zajebali in jin cepivo nič ne pomaga. Vključno z menov, keri san po cepljeni mel hude reakcije in pred kratkim tudi zbolel za korona. Ges san cepleni s srednješolsko izobrazbo, moja žena z visoko izobrazbo in z raziskovalnim poklicom pa nej. Glede na to ka je zelo slaba precepljenost glih med visoko izobraženimi lidmi v Slovenije, tvoja trditev samo in edino tebe postavlja na mesto nerazgledanih in umsko omejenih ljudi.

In reply to by hahahhaj (nepreverjen)

necepec (nepreverjen)

- ta dva pridevnika "neizobražen in deprivilegiran" sta samo zato, da nas dodatno žalijo,
nebroj marginalcev so s tem na cepljenje zvabili, da se zdaj počutijo pametnejše, saj "verjamejo v znanost" (btw. v znanost so verjeli tudi v Černobilu in Fokušimi)

In reply to by thinker think (nepreverjen)

pripridi (nepreverjen)

Zakoj pa je neizobrazeni zaljivka? To je kvecjemi zivljenska odlocitev! Izobrazba je v Sloveniji na voljo vsem, zastonj, v vseh starostnih obdobjih! Mogoce kvecjemi ponazarja lenobo

In reply to by necepec (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Budalo zabito, hahaha... Tou moreš biti rejden retard, ka te Crack, Jelko Bacil, Bebovićka, lažnivi Pokljukec,... prepričajo v to, da vsak, ki se ne cepi, je neizobražen, nerazgledan,..... hahaha

Obenem pa trdijo, da so cepljenja učinkovita-vendar 2x cepljen več ni cepljen, rabi 3.dozo!! Hkrati pa necepljen naj se cepi, ker cepiva so učinkovita, hihi!

In reply to by hahahhaj (nepreverjen)

necepec (nepreverjen)

hahahaha,
kak ti znaš ka ges man samo osnovno šolo? Kak lejko to na anonimnem forumu trdiš??
Nej si malo prepotenten - to od cepiva ali si pa ti kar doktor iz tekočih kristalov?
Preživo ne neandertalec, keri je v osnovno šolo nej odo;
ge pa je kromanjonec, reci mi, samo brez strička gugla, z glave!!!!

In reply to by hahahhaj (nepreverjen)

yuupiter (nepreverjen)

To so samo provokacije ka taksne kak si ti gor vuzgejo pa ka se te pise pa klika pa sluzi :D Sicer pa kda gledamo najbole glasne slovenske anticepilce kaksne izpade majo pa izjave ka do njin antene rasle iz glave si lidje kaj drugo nemrejo niti misliti no ce smo posteni :D

In reply to by necepec (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice