Skupina GMT, ki naj bi v letu 2019 ustvarila več kot 100 milijonov evrov konsolidiranih prihodkov, predstavila svojo najnovejšo pridobitev.

September je že tradicionalno mesec, ko skupina GMT pripravi druženje s svojimi dobavitelji, kupci in zaposlenimi. Tudi letos ni bilo nič drugače in minulo soboto se je tako v Murski Soboti, na območju logističnega centra zbralo več kot 2.500 povabljenih, v prvi vrsti kupcev iz celotne regije, več kot 60 dobaviteljev iz celotne Evrope, ki letno ustvarijo za nekaj 10 slovenskih proračunov prihodkov, in navsezadnje več kot 450 zaposlenih v skupini, ki zvesto, že leta opravljajo svoje delo v 57 poslovalnicah v Sloveniji, 17 poslovalnicah na Hrvaškem in sedežih podjetij v Avstriji, Srbiji in Bolgariji.

Kot glavni dogodek prireditve se je odvilo odprtje Avto akademije, neformalne izobraževalne ustanove, ki bo skrbela za tehnično izpopolnjevanje mehanikov po konceptih in pravilih, ki jih že dolgo predpisujejo proizvajalci avtomobilov znotraj mrež pooblaščenih servisov. 

Prva Avto akademija v Sloveniji bo sprejela skoraj tisoč udeležencev

Prva tovrstna izobraževalna ustanova v Sloveniji bo na lokaciji logističnega centra v Murski Soboti pripravila letno več kot 30 izobraževalnih dogodkov, ki se jih bo udeležilo blizu 1.000 udeležencev, predvsem mehanikov, ki so danes prikrajšani za tovrstna izobraževanja. Slednja so potrebna za njihovo rast in zagotavljanje kvalitete vzdrževanja motornih vozil, diagnostike in odprave napak na tehnično vse bolj zahtevnih vozilih.

Organizatorji so seveda pripravili tudi pester spremljevalni program, v okviru katerega so navduševali Rok Bagaroš, avtomobilski raily voznik Luka Marko Grošelj, motokrosist Klemen Gerčar in nogometaši NŠ Mure, medtem ko sta z večernimi nastopi zabavali še Natalija Verboten in energična Danijela Marinović.

FOTO: Agencija DAMN
 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prekmurje zbudi se (nepreverjen)

Pa naj še kdo pravi da nobeno prejkmursko podjetje nevej napraviti spektakel. Po slikah vidimo da GMT tou zna.
Če glij nabavlan avtodele tudi pri konkurenci, vseeno čestitke GMT-ju za dosedanje dosežke in uspehe na avtomobilskem trgu.

kapodol223 (nepreverjen)

vzgled so lejko marsikomi! svaka cast!

Micla (nepreverjen)

Ka se rejsan oddavle staro olje?

Nikolajjjj (nepreverjen)

O staren olji gučijo tisti keri so fauš(svaka čast GMT

Starejše novice