Zimske pnevmatike ... kje kupiti?

|

OK, znan ka je vöni 30°C, samo san si nekak začo broditi, ka mo si kmalu mogo küpiti nove zimske gume.

Zanima me, kje si vi ponavadi nabavlate nove gume.? Jasno, tam kje je določen model najcenejši. Je to pri trgovci (klasika) ali prek neta? Najšo san kar nekaj strani ge bi si jih leko küpo, samo kateri leko človek zavüpa je pa že "andere" pitanje.

Ge si mislin nabaviti gume Goodyear Ultragrip 7+ 205/60/16. Najnižja cena zaenkrat, ka san jo najšo je 87€. Zna mogoče keri, kje bi se dalo dobiti ceneje? Pa kda je boukše nabavlati (akcije)...zdaj ali malo pred sezono?

Mogoče što priporoča kakšno drügo gumo? Recimo Vredestein Snowtrac je tüdi možnost, samo že malo več košta. Michelin Alpin? Ne ven...komentari?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nino Škalič

OK, znan ka je vöni 30°C, samo san si nekak začo broditi, ka mo si kmalu mogo küpiti nove zimske gume.

Zanima me, kje si vi ponavadi nabavlate nove gume.? Jasno, tam kje je določen model najcenejši. Je to pri trgovci (klasika) ali prek neta? Najšo san kar nekaj strani ge bi si jih leko küpo, samo kateri leko človek zavüpa je pa že "andere" pitanje.

Ge si mislin nabaviti gume Goodyear Ultragrip 7+ 205/60/16. Najnižja cena zaenkrat, ka san jo najšo je 87€. Zna mogoče keri, kje bi se dalo dobiti ceneje? Pa kda je boukše nabavlati (akcije)...zdaj ali malo pred sezono?

Mogoče što priporoča kakšno drügo gumo? Recimo Vredestein Snowtrac je tüdi možnost, samo že malo več košta. Michelin Alpin? Ne ven...komentari?

nino čep

to stari to se mi vide...fajn se hiter:)..komaj čakam zimo:)
ahmm vače pa nevem ge jih naj kupiš sori:)

čriček

Tudi sam sem pred tako dilemo, kupiti preko spletne prodaje ali v trgovini,cene so različne od pa do tudi po 30 in več eur razlike, zanimivo pa je to da je kupnja v poslovalnici  ali trgovini z gumami ali še boljše pri vulkanizejru dobra z te strani da ti tudi za določeno vsoto zmontirajo  gume to pa pri nakupih prek spleta ni mogoče zato se tam zdijo gume cenejše ker je cena brez montaže, zatorej se bom za zimske gume odločil in kupil pri določenem servisu morda celo AMZS kjer je za člane še ceneje ali pa pri vulkanizerju, če bom dobil vse 4 gume z montažo za cca 400 eur bom zelo dobro kupil, 195 /65 715 tudi Goodyer Ultragrip 7.

Dani Smej

Jaz sem lansko leto nabavil zmagovalca amzs-ja (continental... za model pa nevem točno keri je že bil). Izkušnja pa mi je bila ta, da sem šel do treh vulkanizerjev in povprašal po ceni in ugotovil, da mi kljub "free" montaži le-teh cenovno najbolj znese nakup preko spleta in pač plačilo montaže (kljub plačilu montaže sem prihranil 50€, tako da sem pač gume naročil na dom in mi jih ni nabavil vulkanizer).
Pa pri teh 50€ moraš računati, da sem vzel 14-ke, ... kakšen bi bil prihranek pri večjih gumah si lahko samo misliš. Tak da moje mnenje je kar to, da če boš vedel za točen model katerega želiš, da kar pobrskaš po spletu in tam naročiš (sicer preveri tudi pri vulkanizerju, a dvomim da ti keri ceneje varianto ponudi)

Profile picture for user ales81 Aleš Sobočan

če koga zanimajo poceni gume mi pišite na privat,pa zrihtamo.
ceneje jih neboste dobili nikjer v sloveniji.
l.p

zoran veren

Ge san si küjpo na gume-direkt.com, pa san zadovolen. Tak ka de naslednji nakup tüde tan.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet