Zelo bedno

|

Včesi poslušam glasovanje za pomurca in pomurko leta in čujem da eni kličejo pa sploj ne vejjo za koj se ide .Tudi dosadno je že to vsakoletno izbiranje 
ka mijslite ostali ?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Včesi poslušam glasovanje za pomurca in pomurko leta in čujem da eni kličejo pa sploj ne vejjo za koj se ide .Tudi dosadno je že to vsakoletno izbiranje 
ka mijslite ostali ?

bono1

Mislim, da  bi  morali  predvsem  spremeniti  kriterije  za  izbor, zdaj  je  lahko  že  skoraj  vsak  nominiran ( npr.  če  je  kak  glavni  organizator  kake  prireditve ), to  sploh  nima  veze  z  tem  izborom  in  upam, da  bo  prihodnje  leto  kriterij  drugačen.Predvsem  bi  mogli  po  moje   biti  nominirani  tisti, ki  res  nekaj  naredijo, da  je  Pomurje  prepoznavno  v  Slovenskem  in  širšem  merilu, bolj  kakšna  pogumna  dejanja, humanitarna  to  bi  bilo  to.Moram  pa  pohvalit  izbor  lanskega  izbora  za  Pomurca  leta, ki  si  je  ta  naziv  tudi  zaslužil  povsem  pravilno

čriček

To se dogaja zato ker na radiju izbirajo po svoji presoji kdo bo nominirani za prekmurca-ko leta, sicer pa več kot beda.

Martina Horvat

Kdo sploh so letošnji finalisti? Ne poslušam ravno radia, me pa zanima.

mig50

ma to iskanje pomurca je tak dugo na radiji kak dugo je DORA. on to forsera.
pa nika nej novo to ka zbirajo nekšoga pomurca vse poprek,
pomurec tedna
pa pomurec meseca
pa pomurci leta
ja ka pa naj dajo drugo na radio, če pa je že vse po vrsti povozo čas, nekatere že
dvakrat.
šli v penzijo pa še dale delajo kak prle, ka jih nej sran zdruge strani pa predgajo
kak trbe mladin dati možnost. Sicer pa tej radio že dugo več nej tisti radi murski val
kak je bil pred dvajstimi lejti.
menjati odsluženi kader.

Dober Dan

gajzi:morda si želiš, da bi izbirali stare oficire JNA, si pravi"tuta bugar"

# amazone# =) alo nej san zaslejdo ka bi tij bil kandidat za pomurca leta =( či bi tij služil JNA kak mij bi bil pravi moški .negda so pravili što je nej bil soldak je nej moški pa nema jajc .mislim ka si se najšel ?

mig50

lp g. Dora

sem slišal po vašem radiju kako s vsemi petimi branite svojo izbiro raznih
junakov, ki so ogromno naredili za pomurce.
pa seveda je potrebno braniti to vašo akcijo, ker drugega nimatej ničesar ponuditi
tem prekmurcem, ki predlagajo svoje dimnikarje za pomurce leta.
v glavnem sem vedno bolj prepričan ka vas je vse podvozo čas.
lp

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet