ŽELEZOBETON na METAL KRAMP-u
Zagorje 12.9.2009
Cena: 10€+prevozni stroški
Kontakt: [email protected], 040583700
*Cena prevoznih stroškov je odvisna od števila prijav
*Prijave sprejemamo vključno do 7.9.2009
Komentarji
vij metalci ste takšni primitivci ka mi vse slabo!! stepate se kak kakšni norci, plešete čudno kak či bi opice skakale pa še nasploj ste čudni!!
tij moreš rejdno betežen biti ... nej čudo či si pa samo malar navaden
kavboj, Jasmin Stavros pa Mišo Kovač sta zakon, geli? Ali pa kakšen srbski turbofolk iz Miloševićevih časov, to je ta prava muzika.
čuden si tij jebote
dajte lidje no...nej biti tak sovrazni do drujgih. Ok. Vsi mamo vcasih slab den, teden, mesec in smo resno zivcni ka bi koga skup vdarili samo ce se nan nasmije ali nas cudno pogledne... Meni so naprimer tuj nej doloceni metalci prevec okusni, pa doloceni lidje, ...lidje so pac razlicni, nemres vsej v en kos metate...nej so vsi metalci slabi in nasploh vsa metal muzika je tuj nej slaba vrvli me. Steri mate npr. radi klasiko, te meli radi, neven apocaliptico al pa therion, steri mate radi metallico te meli radi ZELEZOBETON; po mojem lastnem okusu so band v keron so pravi umetniki, gucin o njihovon pevci pa kitaristi, keri je resno legenda na kitari, pozna vse zvrsti muzike in zaspila v nulo...pa nej trbej zaj drujgij zaliti, ces ka so malari, pa tuj malari so vsi nej slabi:P moremo biti razlicni (Darvin). Pa tuj katoliki te najsli kaksni christian metal bands:PP. Te pac poslujsali Nightwishe al pa npr. Demon hunter, al pa Guardian(moj favorite). No vlavnon..."Metal kramp"...lol to ime san pravzaprav jes pred lejtami kak mulc izumo kda san simfal metal camp...(no zaj na te stvari gledam inaci...)
Deckon iz ZELEZOBETON in drugin mladim potencialnim bandom, keri jemlejo muziko kak umetnost in strast pa zelin se puno srecnih pa kreativnih dni...
pardon - Darwin...nej Darvin "bogoskrunstvo" za mojo stroko...pa tuj vsi darwinisti so nej slabi lidje...ceglij bi eni radi zaprli gobce kreacionistom pa cerkvi
Zagorje 12.9.2009
Cena: 10€+prevozni stroški
Kontakt: [email protected], 040583700
*Cena prevoznih stroškov je odvisna od števila prijav
*Prijave sprejemamo vključno do 7.9.2009