Za ljubitelje motorjev--paul jr. desings

|

Paul mlajši uspešno vodi svoje novo podjetje za izdelavo extremnih motorjev po naročilu, tako se je kljub začetnim težavam uspešno postavil na svoje noge, tako je naredil kar nekaj uspešnih projektov in čudovitih stvaritev, motorje svojih sanj.Tudi sami lahko navežete stik z njim oz. podjetjem, paul jr. desing, in tako spremljate njegovo uspešno pot.Slika je last paul jr. desing.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Paul mlajši uspešno vodi svoje novo podjetje za izdelavo extremnih motorjev po naročilu, tako se je kljub začetnim težavam uspešno postavil na svoje noge, tako je naredil kar nekaj uspešnih projektov in čudovitih stvaritev, motorje svojih sanj.Tudi sami lahko navežete stik z njim oz. podjetjem, paul jr. desing, in tako spremljate njegovo uspešno pot.Slika je last paul jr. desing.

dupont

tomi se v ameriki pravi nonsense chopper. pripelaj tou v soboto me zanima kak se boš z njin vozo :)

dupont

te pa ka drugače poven - kak boš manevrejro z njin? pa ne mislin z belanco. tej nonsense čoperi znajo biti vekši od kakšoga vw poloja

za motor pa tak ... daj mi konje, daj mi sound daj mi 13k redline pa hitrost nej pa dvalitersko prdalico z 300 kg kromejranih cevij. ges bi en njihov motor rad v živo vido. pa ne gučin na pamet san si pogledno vse njihove sezone kda sta si oča pa sin bila dobriva. pa san vido dosta šalabajzerstva. prvo kak prvo me je zabolelo kda san vido ka je s piramidastin svedrov vrto v okroglo cev, predluknja pa debele mogoče 3mm! štirikrat njemi bormašina zletejla po cejlon šteli prlej kak jo je sfolgo nacentrejrati.
takši bajki so isti izdelek kak lesninina montaža kunje

čriček

Najnovejši izdelek.Slika je last Paul  Jr. Designs.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet