Vrtec Miske

|

Zanima me kelko vas vozi deco v te vrtec in ge parkirate?? San gnes opazila, ka tan hodi redar, pa se spitavlen, ge naj sparkiran avto, ka me nede zaodo

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
>

Zanima me kelko vas vozi deco v te vrtec in ge parkirate?? San gnes opazila, ka tan hodi redar, pa se spitavlen, ge naj sparkiran avto, ka me nede zaodo

Frenk

Vse štiri žmigavce vklopi in deni ven trikotnik. Gda prideš nazaj pa povej ka si šla po pomoč.

Falotov Molotov

najbole žalostno pa je ka more tam oditi zaradi enoga zmešano sosida, ka ma celi den mir, samo tiste pol vore na den kda odijo po deco te policijo zazavle

Popaj

rejsan! Tisti osebek teži na "Pomoč občanu" non stop na to temo

/ /

hehe, saj kda san še ges odo na center je tude tan non stop ena zazavala policijo ka so parkerali ka so nej mogli notri ka je rampa bila......mij smo na srečo meli daljinca.....več je takih primerov ka od dugoga časa nevejo ka bi naj pa te malo narod zajebavlejo pa v rit pijajo.......drugače pa.....nova glasbena šola v MS, poleg policijska postaja in parkirišče je od glasbene šole, parkera pa skoro cela policija......tu naj malo red napravijo nej pa ka te tej policaji gnjavijo po cestaj......pa neman nikaj proti policajan, eni so resno človeški, eni pa pač nej-po navadi tisti keri sranje delajo te narod zajebavajo....

Vesna Dolšak

Eni so hudobni, pa nagajajo, kjer je le mogoče. Policija bi pa lahko bla tolk pametna in ga ne bi šmirglali, če se ve, da je *žaljiva vsebina je bila odstranjena*.

Bonifacij Rumpelstilski

Ka ovi debil tan pri vrteci se je še itak nej pomejro??? Pa tej je že te probleme delo gda san še ges vozo deco v Miške. Najvekša fora tan pa je te bijla, ka so na tiston parkirišči od vrteca meli avtoje parkejrane lidjej iz tiste ulice pa je za strarše še bole nej bilou mesta.

>

Ja saj parkiras skoraj po celi ulici, so mi pa povedali, da je redar tam , da dela red, ne pa da bi kasiral in talal opomine...lol...(na pomoc obcanu)
Ali tistoga soseda pa brcnen v nogo, naj samo kaj skace zaradi parkiranega avtoja. Ka san sploj nej pri volej poslusati take bedne, zato, ka nema drugega dela. Ges moren dejte spremiti v vrtec, nej pa ka ga direkt pred vhodon dobesedno ven vrzen, zato, ka moj avto nema ge placa state
Saj se je eden tip, ka se kao vsaki dan vozi po nasi ulici tudi nasel, pa zacel delati zgago zaradi tega, ker imajo nekateri avto parkirani na pol na plocniku. Kao ka more slalom voziti. Redari pa se nasedejo na take bedarije, namesto, ka bi delali red tan ge je trbej.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet