Volitve, kandidati 5. volilni okraj
Komentarji
Slavko Šebjan
Meni se zdijo vsi lokalci tako neaktivni letos, da mi je prav čudno. Še največ vidim SLS zunaj s stojnico.
Kdaj pa je Radovan Žerjav kupil SLS?
S tem se ravno nebi strinjal, da so "neaktivni"
baje, da ima virantova lista po raziskavi murskega vala samo 4 % :) tako, da je ta glas brezpredmeten...
@tinka
ti voliš glede na stojnice in pojavljanje pred cerkvami, gostilnami...
@sds
"baje" si vi to želite v SDS
@swan
Žerjav cvika da sam osebno ne bo prišel v parlament pa je "ugrabil" stranko za lastno promocijo.
Žerjav ziher ne bo prišel v DZ, ker ima Pukšiča na svoji strani. Pukšič bo prišel noter 100%, saj je iz svoje občine naredil drugo prestolnico in ima ogromno podporo. Dvomim pa, da bo SLS dobil toliko glasov v ptujskem okraju, da bi imel dva kandidata.
ete si poglednite en lapsus, ene od strank.
pazljivo preberite
Nisem slavist... zame je narobe, da piše v "vasi"... Vsi, ki smo tu doma vemo, da so Bakovci vseeno vas, čeprav malo večja in tak način označevanja krajev v lokalnem smislu ni običajna, drugače pa je še tipkarska napaka v oklepaju.
Šlamparija sestavljalca... jaz marsikomu delam kakšen obrazec ipd... in mu vedno pošljeam zadevo, da še sam pregleda. Dvoje parov oči ali več, vidi sigurno več. Vsak svojo napako navadno težko odkrije, pa je naj še tako vidna.
Ne, piše "domou". To je verjetno imel v mislih boško.
Smo pa ravno zadnjič ugotavljali tukaj, da je kup kandidatov nepismenih. In da jim je bonton španska vas.
točna tak tinka, "domou" to me moti.
@tinka, saj je truplo to tudi ugotovo.
@bosko, če si ščel ali nej, z opozarjanjon na tej lapsus si jin v bistvi napravo šenki reklamo.
nega panike @Pika. če san reklamo napravo.
samo san ščel opozoriti, ka nemreš samo tak neka okaule pošijlate, ka nej preverjeno.
S ten se čistak strinjan s tebof. Za mene je to tudi šlamparija, kak je truplo napijsal.
Če vsaj malo migne v naslednjih dneh, bo Štihec pometel s konkurenco! , ostali pa v oz. stanje totalne živčnosti.