Vic o Kangleru sploh ni vic!
Kakšna dva tedna nazaj mi je kolegica razlagala vic o tem, da je Kangler vprašal Bossmana kje je rojen. Bossman mu je odgovoril v Gani, Kangler mu je pa odgovoril "Kaj bom te vgibal, ti mi povej".
No zdaj vidim, da to očitno sploh ni vic!
//swfobject plugin
Komentarji
Ja, to izgleda kot obnašanje Berlusconija... Za Obamo je povedal, da je mlad, lep in "zagorel!"
Ko so nekje imeli protokol, se je od daleč drl: "Obama, jaz sem Berlusconi!" Pa je britanska kraljica potožila okolici (vse so ujeli mikrofoni): "A se tale mora res vedno tako dreti"!
pa smejšno je gli to, ka je mislo, ka njemi je Bossman pravo glagol, nej pa državo, aka. smejšno je, kakši düplin je Kangler še poleg toga, kakši lopov je ...
Haha duplin je zato ka ga je nej dobro razmo. Svašta...
''Lopov'' je pa samo zato, ka je nej v dobroj stranki nej?
BMK v keri stranki je. Gnes san za Janšo isto napiso, ka čuda, ka lejko nešče takši - za keroga vsi vse znajo, ka je napravo ... vsen vse jasno - sploj še kandidejra, in to za kakšo mesto ...
Ge če mo pito enoga ČRNCA s kec je, sploj pomislo nemo na to. Raaazen, či je mel prle pripravleno foro. Či je mislo resno, ka ga je nej razmo, te pa neven ... nesporazuem? Ali v takši situaciji ... no, ja.
In kaj je narobe stem, če ČRNCA vprašaš od kod je? Zato ker je črn te to nebi smelo zanimati ali kaj? Če lahko angleško govorečoga belca vprašaš od kod je, potem lahko tudi črnca brez kakršnikoli zadržkov.
?
Ge san cilo na to, ka či pitaš nekšoga črnca s kec je, te či čuješ GANA GANI GANE ... ka koli od toga, znaš ka misli Gano. Nekši takši odgovor že čakaš v bistvi, in zato san napiso z velkimi, ker mi je pač čudno, ka je REJSAN mislo (tak pravi), ka njemi pravo Bossman naj ugiba ... črnci, Afrika, pa to ... valda, ka je država. :) lejko pa je samo vic - kak ovi, kda ga stavi policaj. :)
Kakšna dva tedna nazaj mi je kolegica razlagala vic o tem, da je Kangler vprašal Bossmana kje je rojen. Bossman mu je odgovoril v Gani, Kangler mu je pa odgovoril "Kaj bom te vgibal, ti mi povej".
No zdaj vidim, da to očitno sploh ni vic!
//swfobject plugin
/*Get the Flash Player<\/a> to see this player.<\/div>');
var params={};
var attributes={};
var flashvars = {};
params["play"]="true";
params["menu"]="true";
params["loop"]="true";
params["allowfullscreen"]="false";
swfobject.embedSWF("http://www.youtube.com/v/qUrJpD7dvG4?version=3&hl=en_US&rel=0", "flash2011108173551", 370, 270, "7.0.0", false, flashvars, params, attributes);
/*]]>*/