Velibor Džarovski †Džare in Stave

|

Kda san to prešto pa pogledno vse te video posnetke mi je gratalo vse jasno in predvsen smešno. Sicer toga ne podperan ampak človek je enostavno car! Dečko obvlada zadevo :) Nejsan mogo ka nebi objavo.

www.zurnal24.si/nogomet/namescanje-stave-intervju-148535
vinovo.magnify.net/video/Velibor-Dzarovski-Dzaro-Kralj-n
vinovo.magnify.net/video/Velibor-Dzarovski-Dzare-Fudbals

Pa še ena o SLO fuzbali:
www.pozareport.si/
Skratka 0-0 rokomet pa 100+ golov fuzbal pa cejli krog zadnje jugoslovanske lige in miss tekmovanje + eurosong in človek o ton guči z takšno lahkoto :) 
Pa nej mi gučati ka je to staro pa ka se to vse zna ker to ZNAN! :) 

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
uiui uiuiui

Kda san to prešto pa pogledno vse te video posnetke mi je gratalo vse jasno in predvsen smešno. Sicer toga ne podperan ampak človek je enostavno car! Dečko obvlada zadevo :) Nejsan mogo ka nebi objavo.

www.zurnal24.si/nogomet/namescanje-stave-intervju-148535
vinovo.magnify.net/video/Velibor-Dzarovski-Dzaro-Kralj-n
vinovo.magnify.net/video/Velibor-Dzarovski-Dzare-Fudbals

Pa še ena o SLO fuzbali:
www.pozareport.si/
Skratka 0-0 rokomet pa 100+ golov fuzbal pa cejli krog zadnje jugoslovanske lige in miss tekmovanje + eurosong in človek o ton guči z takšno lahkoto :) 
Pa nej mi gučati ka je to staro pa ka se to vse zna ker to ZNAN! :) 

zoran veren

velki krog je tau. njegva prostos pa vse povej, što je za ten.. skratka tau se nebi smelo dogajati..  

uiui uiuiui

Saj še san je pravo što ga je rejšo...:)  Pa še dale to dela kar je tudi priznal pa ga gladko boli :D 

uiui uiuiui

ovi goli so resno nej normalni ali ok :) Če poglednemo NAFTA 3:1 Koper bi se tudi dalo kaj debatejrati....

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet