Vabilo k ogledu sodne razprave
Vse, ki se želite prepričati na lastne oči kako poteka razprava na Okrajnem sodišču v Gornji Radgoni vabim, da se udeležite RAZPRAVE ta četrtek 27.8.2009 ob 9:30 kot občani.
Obravnava bo potekala v pritličju sodišča v sobi 4 !
Obravnava je javna zato se lahko razprave udeleži vsak, ki se želi prepričati o resničnosti mojih navedb. Prepričan sem, da boste presenečeni ko boste ugotovili kdo je oseba, ki ji je na sodišču dovoljeno vse, tudi krivo pričanje in ponarejanje dokazov !
Lep pozdrav in nasvidenje na obravnavi !
Komentarji
ka si pa obdolženi?
ale zakaj se sploh gre vse skupaj? :D
Ja, malo povej. Ka če je svaja okoli ogračeka pa džabuk od soseda, te je to brezveze...
Gre za subsidiarni obtožni predlog s katerim dokazujem, da je sosed na podlagi krivega pričanja in prirejanja dokazov dosegel, da je sodišče sodilo v njegovo korist.
Za poplačilo sodnih stroškov, ki mu jih je priznalo sodišče s sklepom pa mi želijo rubiti avto s katerim vozim moja otroka na invalidskih vozičkih v šolo in VDC.
sramotno država se naj slika idioti.............sramota za slovenski pravosodni sistem
in kak se je zadeva iztekla?
Za radgonsko sodišče laganje o vsakodnevni vožnji po poti kjer je več let stal avto ni krivo pričanje.
Tudi ponarejanje dokazov za radgonsko sodišče ni kaznivo dejanje, čeprav je tožnik ob pomoči odvetnika ravno na podlagi obeh dejanj dosegel, da je sodišče sodilo njemu v korist.
Radgona je SVETLOBNO leto od pravne države !
ma znaš kak pravijo: ne išči pravice na sodišči!
ge man tudi slabe izkušnje z sodišče... razmiš ka te nešče tak rejdno napoka pa te zgibiš tožbo... mislim halooooooooooo.
Kljub temu, da je bila obravnava javna, sodnice to ni motilo, da ne bi opravila EVTANAZIJE pravne države.
Globoko so zabredli nekateri sodniki posamezniki, ki jih ne moti nič pri PRISTRANSKEM vodenju razprav in sojenju !
Žalostno je le to, da nihče nič ne UKRENE, da bi spremenil katastrofalno stanje na NEKATERIH sodiščih !
Vse, ki se želite prepričati na lastne oči kako poteka razprava na Okrajnem sodišču v Gornji Radgoni vabim, da se udeležite RAZPRAVE ta četrtek 27.8.2009 ob 9:30 kot občani.
Obravnava bo potekala v pritličju sodišča v sobi 4 !
Obravnava je javna zato se lahko razprave udeleži vsak, ki se želi prepričati o resničnosti mojih navedb. Prepričan sem, da boste presenečeni ko boste ugotovili kdo je oseba, ki ji je na sodišču dovoljeno vse, tudi krivo pričanje in ponarejanje dokazov !
Lep pozdrav in nasvidenje na obravnavi !