Ustanovitev skupine: Proti profesionalni podžupanji in za bolj razumno upravljanje MOMS!
Predlagam, da tisti šteri mijslimo, ka je nesmisel zapravlanje občinskih pejnez za profesionalno podžupanjo MOMS, ustanovimo skupino in se zmejnimo, da prijdemo na tisto sejo občinskega svejta, na šteri de župan dao predlog za profesionalno podžupanjo ali pa prijdemo na sakšo naslednjo sejo, če de župan imenovanje spelo brez občinskoga svejta. Protestejrali mo merno, pa naj občani MS vijdijo, ka nan je nej vseeno kama idejo naši pejnezi. Če pa je župan nej sposoben san voditi občine pa naj odstoupi, pa mo meli poklicno županjo.
Kontaktejramo lejko prek toga foruma.
Komentarji
Lejko si tudi pouleg Štihca doj seden. Ali pa bilogde. Na mejstaj de prokleto tesno oziroma nemogouče.
se mza
IDIJOT
Sem proti, da Sobota eventuelno dobi profesionalno podžupanjo.
Sem pa tudi proti, da bi hodil na seje protestirat. Tudi ne vem, če je to proceduralno sploh mogoče?
Če ne prevlada neki zdrav razum pri županu in njegovi "kliki", potem verjetno obstajajo pametnejši načini za raznorazne proteste.
Truplo;bomo prosili enega svetnika, da poda proceduralni predlog, če lejko protestejramo na seji.
Napijši šteri pametnejši načini protestejranja se ti motajo po glavi. Metanje bilijc? Voodoo lutke? Na Roški so mame mele v rokaj tablo z napisom hupaj in šoferi so trobili. Ka či bi se tij z biciklinon vozo mijmo sejne dvorane in naraji cinko na zvunec?
Obstajajo tudi drugačni načini protestov. Eden je, da se eventuelna profesionalna podžupanja totalno ignorira ob raznih nastopih, da se "jako" izžvižga in še kaj. Sem se pa pozanimal ali se lahko prisostvuje sejam. Baje DA, vendar moraš biti tam tiho. Torej, kako boš protestiral, če te bodo v bistvu takoj odstranili, čim odpreš usta?
V principi se strinjan. Za profesionalno podžupanju mo davkoplačevalci dali v 4-ih lejtaj vsaj par deset tisoč evrov. WTF?! Dajmo tej pejneze v turizem, napravimo otroško igrišče ali kupimo igrala za vrtce. Možnosti je sto in sto, haska pa tudi več. Pa eden me nede prepričo, ka de telko več nekše dodane vrednosti. Tou je navadno politikantstvo.
Do zgdaj mislin ka niti eden župan nej nüco profesionalnoga podžupana, zaj mo pa mij Opecovi plačüvali, ka de odila na veselice?
ha ha ha,dobro so vas nategnili s tem vašim županom,pa zakaj on hoče profesionalno podžupanjo,ja za to,da bo lahko letal po Ljubljani in tam od kod je ...ha ha ha,prav vam je...ho ho ho
pa zakoj pišeš, ka je iz lj, če ne veš, hi hi hi
Ges san tude proti
Dečki ne razmite ka SLS glasove zrihto, ka je jevšek sploj zmago.... VIC DNEVA, šteroga oni okoli razlagajo, čegli vsi znamo ka je delala več škode kak haska na rezultati. Pa ka de Jasmina itak županja za 3 lejta. :-)
Če mi nete moderatori doj zbrisali pa vas zanima, lejko javno napišem što pa ge to okoli razlaga. :)))
Javno ne piši nič... ker to več ali manj okoli razlaga Opecova? Dam skoraj roko v ogenj! Sicer pa se SLS-u ni za čuditi: Njihov bivši predsednik je čisti egoist, stranko je na slovenski ravni prodal, saj ni kandidiral tam, kjer bi sigurno dobili tistih 200 glasov več in bi prišli v parlament, ampak nekje bogu za hrbtom, kakor se pravi. Glavno je, da je on dobil delo v Bruslu... za pet let. Če se ga izvoli še enkrat, potem nam volilcem res ni več niti promile pomoči. Kar se tiče volitev v Soboti... jaz izdajalcev ne maram in Opecova, pa tudi tisti tovariš Obal pri meni nimata več poštenja niti za pod noht dati. Upam, da vas tudi veliko drugih podobno razmišlja?
Ka pauleg Štihca boš sedo na seji? :)