Učenje nemščine
Poznate koga, ki se ukvarja z učenjem nemščine in ni predrag?
Komentarji
Nudim poučevanje nemščine po ugodni ceni. Pišite na [email protected].
Bom, hvala!
hej, zakaj pa malo ne pogooglaš? Nič ne poveš sicer, katero stopnjo potrebuješ, a na Openprof.com dobiš cel kup možnosti za tečaj nemščine ali za inštrukcije nemščine. Moji frendici je pomagalo.
Več ali manj imaš v Soboti tri uradne možnosti, morda jih je več.
Jaz sem v začetku obiskoval individualni tečaj in bil zadovoljen. Sicer mi nekaj zadev ni ravno pasalo, ampak če premislim, je bilo za čisti začetek kar v redu (brez učbenika, vse pisati na roko, doma sem to potem dal na računalnik in sedaj imam eno tako lepo bukvico iz katere se priložnostno še učim).
Potem sem obiskoval en skupni tečaj in tam se ravno nisem veliko naučil, ker: tečaj je potekal enkrat tedensko ob sobotah (zame to ravno ni dan, ko bi bil z glavo na tečaju) in nekako se mi je zdelo, da je bil presledek sedmih dni predolg. Namreč, glavna moja napaka je bila, da se doma ravno nisem učil. In v sedmih dneh marsikaj pozabiš.
Sedaj se dogovarjam, da bi imel pri tej agenciji ponovno tečaj, vendar z malo skupino in eno dvakrat tedensko popoldan. Upravljalka se dogovarja s profesorico in upam, da bo v kratkem že kakšna novica.
Cene? Ja, individualno je veliko dražje, to morate vzeti v zakup. Če greš h komu tako "na črno" je zadeva seveda cenejša. Kakor se komu zdi prav, bi rekel! Mogoče bi šlo še najceneje pri kakšnem študentu ali študentki preko študentskega servisa?
Poznate koga, ki se ukvarja z učenjem nemščine in ni predrag?