Tisti ko ste opravili zpit b kategorije pred kratkim...

|

Koga priporočate? Ter približna cena (zdravniškega,tečaja pp,teorije cpp ter ure vožnje in izpitna vožnja ).

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
pakazaj

Vsi majo isto ceno približno. Tudi, če že pri 20 urah vožnje veš voziti odlično in lahko greš opravljat izpit, ti ne bodo pustili, ker hočejo od tebe pridobiti čim več denarja z nabijanjem dodatnih ur, s tem, da ti govorijo, da še kao nisi pripravljen.
Jaz sem vse skupaj brez cppja dal približno 900 eur. ( cpp pa je 70-100 eur nekje, če se ne motim).

opopopo

Če želiš na obroke potem je najboljše v relax, Če pa želiš hitreje začeti z vožnjo pa se prijaviti v kakšno manjše mesto izven MS kakor so naprimer radenci... Drugače je pa cena povsod ista

OazaZelena

malo zovi okoli male privatnike...z njimi se da vse zgučati. Ge san delo pri Avtošoli Kovač, ge me je včil on. In mi je zrihto vse kak po hitron postopki, za voznje je mel cas nonstop(sepravi se mi je prilagajo kak san scel), na izpit me je pa tuj pri 20 vri prijavo, tak ka san ga delo z 22 vrami. In san gladko naredo. Pa še cejno 1 vre voznje mi je za 2e doj pusto+toga san pa dobo se bon za gratis 5 vr voznje. Tak ka bi ti ge priporočo ka njega pozoves. LP

izpit

Avto šola strpko je tudi dobra.Lejko plačaš na obroke pa mislim ka je najfalejši.Sin je delo tan,pa je bil zadovoljen,mel je zdravniški pregled zašenki.Za vožnjo je nej bilo problema,saj ga je veno gor vzel v M.Soboti....http://strpko.si/kako-do-izpita/

bla bla

avto šola strpo samo to nejdi prosin te!! kak je eden prlej napiso vsi majo finte! kao ka ideš pri 21 vri na izpitno in te te to kao pride 399e,malo sutra!! te ti pa vedno guči,kak si napiso eden prlej,nej si še pripravljen,te naprimer ja še gnes pa ju3 pa še 1x pa te te prijavin.sten da,mi je en pravo,ka je nej fer biu.meu je kontinueto 3x na keden.on je vozo 1x na 2kedna in normalno ka človek zgibi grif! in to so te varke,ka si oni nabijajo vre pa pejneze! nikakor ti ne priporočan strpko,ker je brezobrazen,in ti šopa vre.če boš pa že šau,pa si nekan vedno doj beleži kelko vr si vozo.ker te tudi tu nore,on si kar dodatno cuj piše vre! pa poleg toga on nema 1vro dejansko ampak šolsko vro,taka to je larifari!

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet