Telefonske ankete?

|

Pozdravljeni,

mogoče kdo ve, kam lahko prijaviš klicatelje telefonskih anket? Namreč kolikor mi je znano je kaznivo, če izvajajo telefonske ankete na številke pri katerih si se izrecno opredelil (v imeniku) da te ne smejo klicat?

Saj razumem, da je to nekomu služba.... ampak me res razjezi, ko dobiš ob 20.30h klic na stacionarca in je to anketa... groza...

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
marijanjuretic

jaz povem da ni nobenega od odraslih doma pa gotovo

SmileyDS

Saj je nikoli ne izvajam oz. odgovarjam, ampak gre za to, da te ne smejo klicat in to mi gre na živce... celo pa ob tak pozni uri, ko že res misliš ponavadi, da se je kaj zgodilo ko kdo domov kliče na stacionarca po 20h.

Daddy Cool

Po osmi uri zvečer se resno ne šika tak dol po imeniki zvati za ankete. Sicer pa ges rade volej sodelujen v telefonskih anketah, če so nej preduge. Mogoče tudi zato, ker san v mladih letih delal parkrat kak anketar in znan kak težko je dobiti ljudi, ka sodelujejo.

murch

Mimogrede toliko za informacijo, da veste je anketiranje po osmi uri zakonsko prepovedano.

Bog

Z veseljem bi odgovarjal ob kateri koli uri že, a žal v nebesih telefonov ni. Smo že vsi na tablicah.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet