Taekwondo ali Hapkido

|

Zanima me, če obstaja v Prekmurju kakšen klub, kjer se lahko trenira taekwondo ali hapkido.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Damir Bačič

Zanima me, če obstaja v Prekmurju kakšen klub, kjer se lahko trenira taekwondo ali hapkido.

Bo čez čas...oktobra 2011.Problem je sam ker se težko proste dvorane,oz termin izvajanja težko dobi.Delamo na tem!

Taekwondo bo,sem pozabil dodat.Aprila 2011 bo uradna spletna stran!

droptovič

bo čez čas.....oktobra 2011.- tou je izjava tednaaaaaaaaaaaaaaa
upam ka do tačas ne pozabijo.

zaj pa neka resnoga: je zanimanje za boks?
ka se proba ustanoviti kakši boks klub v prekmurji, npr.za bodoče prekmurske "Zavce"

Pilot

Boks je baje nazaj v spartakuse, tak ka če se malo tan pozanimate.

david donsa

saj pa neje en čas pri spartacusi bila tabla za haikido?

mislec

Imeli smo svoj čas dva TKD kluba, obeh verzij. Oba sta bila uspešna, a sta poniknila v stečaj. 

Za Drotmantraš tvoja izjava: izjava tedna... Tud meni je bilo smešno,ampak če spremljaš kakršnekoli klube vsi začnejo z septembrom ali oktobrom in so treningi tja do junija...kot ta pravo šolsko leto.Lahko tud brezproblema danes začnemo,brez dovoljenja,telovadnice je težko dobit,tako da lahko kot v vojski zunaj na mrazu.... :D:D:D:D:D:D
Danes se boš ti prijavu,čez 3 dni še en,čez 10 dni tretji,pol čez kaka meseca 2 in pol veš kam prideš...vsakemu jovo na novo eno in isto kazat ni problem,problem so datumi stopenj (pri taekwondoju:kup),nato stopnje : dan. Sam to je problem in zato je oktober 2011.
:)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet