Taekwondo ali Hapkido
Zanima me, če obstaja v Prekmurju kakšen klub, kjer se lahko trenira taekwondo ali hapkido.
Komentarji
Bo čez čas...oktobra 2011.Problem je sam ker se težko proste dvorane,oz termin izvajanja težko dobi.Delamo na tem!
Taekwondo bo,sem pozabil dodat.Aprila 2011 bo uradna spletna stran!
Kera verzija pa bau? WTF ali ITF?
bo čez čas.....oktobra 2011.- tou je izjava tednaaaaaaaaaaaaaaa
upam ka do tačas ne pozabijo.
zaj pa neka resnoga: je zanimanje za boks?
ka se proba ustanoviti kakši boks klub v prekmurji, npr.za bodoče prekmurske "Zavce"
aja, naj bi bil na obrtni ulici v ms. ok.
Boks je baje nazaj v spartakuse, tak ka če se malo tan pozanimate.
saj pa neje en čas pri spartacusi bila tabla za haikido?
Imeli smo svoj čas dva TKD kluba, obeh verzij. Oba sta bila uspešna, a sta poniknila v stečaj.
Za Drotmantraš tvoja izjava: izjava tedna... Tud meni je bilo smešno,ampak če spremljaš kakršnekoli klube vsi začnejo z septembrom ali oktobrom in so treningi tja do junija...kot ta pravo šolsko leto.Lahko tud brezproblema danes začnemo,brez dovoljenja,telovadnice je težko dobit,tako da lahko kot v vojski zunaj na mrazu.... :D:D:D:D:D:D
Danes se boš ti prijavu,čez 3 dni še en,čez 10 dni tretji,pol čez kaka meseca 2 in pol veš kam prideš...vsakemu jovo na novo eno in isto kazat ni problem,problem so datumi stopenj (pri taekwondoju:kup),nato stopnje : dan. Sam to je problem in zato je oktober 2011.
:)
Zanima me, če obstaja v Prekmurju kakšen klub, kjer se lahko trenira taekwondo ali hapkido.