Steve Jobs - Snakkle Looks
.. od slike, kjer je bil še reven kot cerkvena miš do zadnje slike, kjer je imel realnih 9 milijard osebnega premoženja in kjer bi moral kot kreator vsega dobit Nobelovo nagrado za dosežke v tržni ekonomiji .. vse ostalo je laganje samemu sebi svetovne voditeljske klientele in analitikov .. amen ..
.. in slava mu za ta izdelek --> .. www.tekserve.com/store/201/iMac/-13457 .. grafična pravljica, o kateri si še optimisti ne bi upali sanjati ..
Komentarji
Chevapcic Himself
Či gledamo tak, te si oviva, ka sta napravila mačko kera ponavla tuj zaslujžita Nobelovo nagrado, zato ka sta zaslujžila 9 milijonov v par mejscaj. Ponavljajoča mačka vs. fensi overpriced design. Hm ... tu negi je to.
Chevapcic Himself
.. svaka čast Samu in Izi Login za Talking Friend aplikacijo .. za naše razmere je ta cifra pravljična v tako kratkem času in kajpak je pravljično tudi skupno premoženje, ki ga že imata na račun mačke, bojda naj bi v enem letu iz nič ojro prišla do 77mio ojro - dokaz, kaj zmore spletno gospodarstvo .. joooj, če bi meni to ratalo .. bi kdo uporabljal aplikacijo "talking čevapčič"?
Chevapcic Himself
.. do takrat pa velja naslednji komentar, ki je verjetno množičen po razmišljanju vsakega posameznika v takih primerih:
"Škoda, ker se nisem jaz česa takšnega spomnil(-a)! Pa bi bil(-a) sedaj na njunem mestu! Tako sem pa tu, kjer sem!"
.. hvala enako ..
Chevapcic Himself
24ur.com/novice/svet/umrl-izumitelj-daljinca.html
.. evo še enga nobela vrednega izumitelja .. čist je vplival na vas .. si kdo predstavlja gledanje tv-ja brez pilota?
Kak je pa te na nas vplivo Jobs? Pa na tebe, npr.?
Keš zaslujžiti je najmenši problem. Problem gnesden je dati neka lidan ...
Chevapcic Himself
Kak je vplivo na nas človeštvo Jobs a.k.a Apple? S ten, ka se vse v elektroniki kopejra po ejplu, drugega niti ne preostane, temu se pravi vpliv na človeštvu ..
Na mene osebno pa je Jobs vplivo z zaslonskimi lastnostmi, ki ti jih ponuja iMac in Macbook (osnovna ali pro verzija) .. tu gre za neko skrivnost, ki jo poznajo samo v ejplovih laboratorijih in dejstvo, da takšne zaslonske lastnosti ne uspejo niti IBM-u in nobenemu drugemu - tako natančne kalibracije barv, toning, korekcija sama od sebe, to je noro ..
Jobs pa je name vplival še s svojo domišljjijo, strahotno dobro ga razumem, kak je razmišljo, točno je vedel, kaj hoče, kak bo vse potekalo in kak je vse tau mel pri sebi splanirano .. se vidi, da je imel resnejše znanje iz taktične filozofije .. večino tega je bilo vse naćrtno, nekaj pa kajpak sreče, akr je normalno ..
Chevapcic Himself
.. čak, tak ti povem - daj si poglej tole oddajo, da ne bova pisala na dolgo, precej dobro so prikazali point vsega --> .. vimeo.com/30713092 ..
tinyurl.com/csz76fx
.. od slike, kjer je bil še reven kot cerkvena miš do zadnje slike, kjer je imel realnih 9 milijard osebnega premoženja in kjer bi moral kot kreator vsega dobit Nobelovo nagrado za dosežke v tržni ekonomiji .. vse ostalo je laganje samemu sebi svetovne voditeljske klientele in analitikov .. amen ..
.. in slava mu za ta izdelek --> .. www.tekserve.com/store/201/iMac/-13457 .. grafična pravljica, o kateri si še optimisti ne bi upali sanjati ..