Stara lajna
Ker v temi, ki jo je pred nedavnim odprl Krizo, žal nisem mogla sodelovati, saj so jo, preden sem jo uspela zasledit, zaklenili, moram odpret novo - sorry, se opravičujem vsem nestrpnežem, ki bodo zdaj spet jamrali in jokali in stokali in udrihali čez nepotrebnost moje teme in še čez kaj, da je to brez veze in tralala in hopsasa, prav tako se opravičujem Krizotu, saj vem, da je hotel le dobro, oz. da so ga nekateri osebki tolk "znervirali" s svojimi klici in takimi i onakimi pripombami, da mu ni preostalo drugega, kot da je temo načel. A žal so se potem spet našli pametnjakoviči, ki so tudi tam pametovali in razkladali svoje pretirano umotvorne misli, zato razumem, da jo je zaklenil.
Pa vseeno bi rada pridala svoje mnenje o nestrpnosti in žaljivih komentarjih, o katerih je bilo govora v Krizotovi temi.
Nekateri uporabniki resnično ne počnejo drugega tu gor, kot prežijo na to, kdaj bo kdo kaj in kako napisal, da bodo lahko, ne komentirali in razpravljali, pač pa pisali neumnosti, žalili in udrihali čez vse in vsakogar, pa se pri tem posluževali vseh najblj nizkotnih in primitivnih načinov. Eno je provokacija, ki je do neke mere povsem OK in zdrava, če je v mejah normale, drugo je pa primitivno žaljenje, ki se ga poslužujejo nekateri uporabniki kar naprej in v skoraj vsaki temi.
Resnica je, kar je pripomnil eden od uporabnikov v Krizotovi temi, da je pri nas svoboda govora in pisanja, oz. bi naj bila, da nismo več v komunizmu, kjer je bila v navadi cenzura, ampak, ljudje božji, včasih nekateri prestopite čisto vse meje dobrega okusa in normalnega človeškega komuniciranja.
Nekateri uporabniki, pa ne vsi tisti, ki jih našteva Krizo in tudi ne vedno vsi tisti, ker nas večina ve, da nekateri le provocirajo in ne mislijo vsega smrtno resno ... ampak nekateri pa imajo čez vse in vsakogar pripombe, nič jim ni všeč, ne tako in ne drugače, nikogar ne marajo, ne levih in ne desnih, ne belih, črnih, rdečin in tudi ne zelenih. Še sami sebe ne marajo, sicer ne bi tukaj klatili takih bednih idiotizmov in ne bi žalili vse počez in ne bi kritizirali in pametovali v čisto vsaki temi, o stvareh, o katerih se jim tudi sanja ne, imajo se pa za strokovnjake No1. Žal.
Če meni kaj ni všeč, tega ne berem. Nekatere teme se mi zdijo bedne, brez vezne, nepotrebne, nekateri komentarji so ... kakršni pač so. Enostavno take teme in take komentarje ignoriram. Vsak ima vsaj dve možnosti: ali brati ali ne brati. Prav tako: ali komentirati ali ne komentirati. Vsak od nas si lahko misli, da je nek uporabnik to in ono in tisto ali nekaj tretjega, ponavadi jim pridamo neke svoje vzdevke, ki so ponavadi živalskega izvora. Ali pa tudi ne. Misli niso prepovedane in jih zaenkrat še ni mogoče cenzurirati. Moje mnenje je, da se lahko tudi pove in komentira, kar ti ni všeč in s čemer se ne strinjaš. Ampak, dragi moji - ali je že kdo kdaj slišal za kakšna pravila normalnega človeškega komuniciranja?
Komentarji niso nujni. Kdor se ne strinja, naj gre raje brat novice na 24ur.com ali pa vremensko napoved za prihodnje dni. Mogoče bi pa blo dobro vklopiti TV?! Pred branjem se vsekakor posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Navodila niso priložena, zato se naj znajde vsak sam. Uživati v majhnih količinah!
Komentarji
ja saj na tem forumu je svoboda govora dokler hvališ SDS,ko ga pa začneš grajat je to nestrpnost!!!
@AnaLiza
Strinjam se z vsem tvojim pisanjem, čeprav sem eden izmed zlikovcev. Moj namen je bil dosežen, temo so zaklenili. Moraš priznati, da je to, tudi tebi všeč in da je laknolo še komu drugemu.
Osebno bi tisto natolcevanje žagal že prej, če bi imel to možnost, a je pač nekdo menil, da je strpnost človeška čednost in nas je pustil, da se blatimo dalje. Velika večina sodelujočih v tej temi, se pa itak strinja, da je Krzo ravnal prav, in smo mu celo malo hvaležni, da nas je rešil te muke.
Po drugi strani, se je pa ta tema kar brala, ko ni bilo nič pametnega, je vsak pogledal naša mnenja, v nekem procentu celo satirična, jaz sem jemal to za šport in zajebancijo, pač kdo drugi je penil, torej vsakemu svoje. Okusnost izjav ne bom komentiral, ker dan danes vsi nekaj dr.cajo in včasih moraš nižati lasten nivo, da si razumljen.
Svoboda govora, inkvizicija, cenzura ... tega jaz nisem doživel, prav tako tudi drugi ne, čeprav so malo for FUN aplicirali, saj se na to-vrstnih forim ponavadi počne tako.
Kvečjemu se bomo spet pogovarjali, ali je kozarec na pol poln, ali na pol prazen, svet se pa spet vrti dalje in Krizo se je nekaj hvalil da plača pir - superco itak.
Placan samo tistin, ki se osebno javijo na osebno sporocilo in se dogovorimo za konkreten termin. Pa ce ste bli med nastetimi al ne. :)
@AnaLiza
Dobro analitiko si vö z našoga nakladaškoga krožka spravila. Moje osebno javlanje je (ponavadi) namenjeno podajanju mneja na podano temo. Seveda se (zelo pogosto) zgodi, da podan tüdi mnenje na mnenje nekoga drüjgoga in te of drüjgi kontrejra, (če man praf šizofreno, če neman praf pa zajebantsko), pa te se idemo malo argumentum na argumentum, pa tak dale. In na konci je (ponavadi) štala.
Evo, tou vala za ničvredne (seratorske) teme.
Pri dobro podani problematiki in aktualnih temah je slika povsem spremenjena. Vsi ali večina udeležencev zagrabi mnenjsko debato dokaj resno in iz podanih komentarjev bi lahko koristne zaključke potegnili tudi in predvsem obravnavani (vplivneži).
Moj profil na podlagi tvojih analitičnih zaključkov mi seveda (brez zamere) lejko javiš. Vüpan, ka san nej osrednji kalup tvojga komentara.
Hec pa more biti. Nej Krizo?
Incognito
Ne vem, če si eden od zlikovcev, samo enega ali dva s spiska sem si zapomnila. Mogoče si zlikovec, ampak tudi zlikovci so taki i onaki. Kakšen t.i. zlikovec je včasih celo zabaven, nekateri pa niso niti zlikovci več, ker so preveč bedni. No ja, moje mnenje pač. Eno je zajebancija in natolcevanje pa komentiranje, tudi v primerih, ko se ne strinjaš z nečim. Nikjer ne piše, da bi se moral strinjat z vsem, saj nisi ovca ali kaj podobnega.
Sobochanec
Nisi noben osrednji kalup. Ne da bi vedela, razen, če bi rad bil osrednji kalup. Hec mora bit, kot praviš. A eno je hec, drugo pa vsi primitivizmi in bedarije, o katerih nakladajo posamezni primerki tu, ki jih ne bi raje zdaj tukaj imenovala, v bistvu niti ne vem točno, kateri so, ker imam občutek, da vsaki čas menjavajo svoje nicke, a volk dlako menja, ne pa tudi čudi.
Krizo časti pivo? Škoda, da tega nisem vedela prejšnji teden, ko sem bla v MS. Pridem pa v petek spet, tak da ...
Pa ka si nouri... že smo pa pizdarijo fküp sküjali... pa skouz eni in isti. Tou nemreš vrvati kak smo pokvarjeni.
AnaLiza... v petek je popravni izpit?
Krizo... malo se kontrolejraj.... ka neboš slučajno doubo kakšnih 300 osebnih sporočil! Te si pa gotov... doj do te zapili.
Dexter, pazi se, ker boš spet na črni listi, če ne boš pridn.
Popravni izpit bo v petek, ampak ti si itak špilferderber.
Ker v temi, ki jo je pred nedavnim odprl Krizo, žal nisem mogla sodelovati, saj so jo, preden sem jo uspela zasledit, zaklenili, moram odpret novo - sorry, se opravičujem vsem nestrpnežem, ki bodo zdaj spet jamrali in jokali in stokali in udrihali čez nepotrebnost moje teme in še čez kaj, da je to brez veze in tralala in hopsasa, prav tako se opravičujem Krizotu, saj vem, da je hotel le dobro, oz. da so ga nekateri osebki tolk "znervirali" s svojimi klici in takimi i onakimi pripombami, da mu ni preostalo drugega, kot da je temo načel. A žal so se potem spet našli pametnjakoviči, ki so tudi tam pametovali in razkladali svoje pretirano umotvorne misli, zato razumem, da jo je zaklenil.
Pa vseeno bi rada pridala svoje mnenje o nestrpnosti in žaljivih komentarjih, o katerih je bilo govora v Krizotovi temi.
Nekateri uporabniki resnično ne počnejo drugega tu gor, kot prežijo na to, kdaj bo kdo kaj in kako napisal, da bodo lahko, ne komentirali in razpravljali, pač pa pisali neumnosti, žalili in udrihali čez vse in vsakogar, pa se pri tem posluževali vseh najblj nizkotnih in primitivnih načinov. Eno je provokacija, ki je do neke mere povsem OK in zdrava, če je v mejah normale, drugo je pa primitivno žaljenje, ki se ga poslužujejo nekateri uporabniki kar naprej in v skoraj vsaki temi.
Resnica je, kar je pripomnil eden od uporabnikov v Krizotovi temi, da je pri nas svoboda govora in pisanja, oz. bi naj bila, da nismo več v komunizmu, kjer je bila v navadi cenzura, ampak, ljudje božji, včasih nekateri prestopite čisto vse meje dobrega okusa in normalnega človeškega komuniciranja.
Nekateri uporabniki, pa ne vsi tisti, ki jih našteva Krizo in tudi ne vedno vsi tisti, ker nas večina ve, da nekateri le provocirajo in ne mislijo vsega smrtno resno ... ampak nekateri pa imajo čez vse in vsakogar pripombe, nič jim ni všeč, ne tako in ne drugače, nikogar ne marajo, ne levih in ne desnih, ne belih, črnih, rdečin in tudi ne zelenih. Še sami sebe ne marajo, sicer ne bi tukaj klatili takih bednih idiotizmov in ne bi žalili vse počez in ne bi kritizirali in pametovali v čisto vsaki temi, o stvareh, o katerih se jim tudi sanja ne, imajo se pa za strokovnjake No1. Žal.
Če meni kaj ni všeč, tega ne berem. Nekatere teme se mi zdijo bedne, brez vezne, nepotrebne, nekateri komentarji so ... kakršni pač so. Enostavno take teme in take komentarje ignoriram. Vsak ima vsaj dve možnosti: ali brati ali ne brati. Prav tako: ali komentirati ali ne komentirati. Vsak od nas si lahko misli, da je nek uporabnik to in ono in tisto ali nekaj tretjega, ponavadi jim pridamo neke svoje vzdevke, ki so ponavadi živalskega izvora. Ali pa tudi ne. Misli niso prepovedane in jih zaenkrat še ni mogoče cenzurirati. Moje mnenje je, da se lahko tudi pove in komentira, kar ti ni všeč in s čemer se ne strinjaš. Ampak, dragi moji - ali je že kdo kdaj slišal za kakšna pravila normalnega človeškega komuniciranja?
Komentarji niso nujni. Kdor se ne strinja, naj gre raje brat novice na 24ur.com ali pa vremensko napoved za prihodnje dni. Mogoče bi pa blo dobro vklopiti TV?! Pred branjem se vsekakor posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Navodila niso priložena, zato se naj znajde vsak sam. Uživati v majhnih količinah!