SPSS analiza_ANOVA

|

Rabim pomoč pri raziskavi, natančneje pri ANOVI (Večfaktorska analiza variance).Če kdo obvlada SPSS in statistiko in ima v soboto 2-3 urice časa (v MS ali okolici), naj se javi. Seveda bo pomoč primerno plačana. Anyone?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Nina Gomboc

Rabim pomoč pri raziskavi, natančneje pri ANOVI (Večfaktorska analiza variance).Če kdo obvlada SPSS in statistiko in ima v soboto 2-3 urice časa (v MS ali okolici), naj se javi. Seveda bo pomoč primerno plačana. Anyone?

maš tude drugo možnost, ide v knjižnico pa si spodosode knjige za spss, jih majo kar nekaj.

Nina Gomboc

@serif, ja, saj mislin ka mi drugo nede preostalo. Ali problem je, ka nujno nucan in bi bilo ležje pa hitreje ka bi mi nešče lepo po kmečko razložo :))
@seablogger - fala, mo ga kontakterala

zoe zoe

ninca_
nekda za časa študija san ga obvladal seveda zgolj telko kelko je bilo potrebno za uspešno opravljen kolokvij, tak ka ti dosta nemren pomagati :)
Kak ti je že serif pravo v knjižnice je ena vijolična kniga o spss-u!
ali še pa ena lažja pot - google vse zna : spss anova test tutorial
vpiše pa najdeš sigurno kaj čednoga pa tude na youtube se kaj najde

lp

Nina Gomboc

@spss, fala :) Ja, saj man kar nekaj gradiva, ampak man malo nenavadno raziskavo in bi nucala praf nekoga ka bi mi pomago pri anovi (ostalo je nej takšen problem). San si pa izposodila vijolično knjigo za SPSS :)
@seablogger, tnx za info!
:-)

Rok Petje

Mene pa zanima, če kdo ve, kako interpetiramo rezultate pri independent samples t-testu v primeru,  da je sig. ter sig. (2-tailed) večji od 5%?
Kaj naredimo z domnevami 0 in 1?

inchy

V primeru t-testa primerjaš dve skupini in preverjaš če so razlike med skupinama v neki lastnosti statistično pomembne. Če maš sig 2-tailed, kar ti spps avtomatsko tudi izračuna: če je sig v ton primere večji od 5%, to pomeni, ka razlike med skupinama niso statistično pomembne, ali ka razlike ne obstajajo na ravni 95% nivoja pomembnosti. Potrdil si, da razlik ni, torej ničelna hipoteza drži. kaj bole jasno?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet