Sobotainfo

|

Opažam že nekaj časa ka bi blo dobro dodati na strani eno par novih možnosti, mogoče  zgoraj med zavihtki ali ge indri, ka se nebi telko novih tem odpiralo, redke konstruktivne teme pa te počasi izginjajo iz prve strani pa pomali v zaton.
- Izgubljeno/najdeno  (od jaken, telefon, pesov, mačk ,..)
- glede nato ka je sobotainfo vodilen portal v prekmurje tude v pomurje, bi bilo pomoje smiselno napravte en sistem podatkov, ge bi človek notri najšel od geodetov , sveže šalate, zobara,...
tude turistične znamenitosti je v xyz vesi na goričkon en hrast premera  5m,
skratka kompletni seznam vseh ki se v prekmurje s čim ukvarjajo in ki kaj ponujajo,...
Moj predlog argumentiram z tem, ka se na forumi odpira dosti tem ge ljudje iščejo informacije podobne opisanim zgoraj, poleg toga bo  dosta obiskovalcov vašoga portala imelo na dosegu roke potrebne informacije, tude za turiste bi blo fajn poleg novic ki jih je iz prekmurja dosti na portalu zvedet za kakšne novice glede ponudbe krapcov pri mariški iz spodnjega brega,....
lp

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
zoe zoe

Opažam že nekaj časa ka bi blo dobro dodati na strani eno par novih možnosti, mogoče  zgoraj med zavihtki ali ge indri, ka se nebi telko novih tem odpiralo, redke konstruktivne teme pa te počasi izginjajo iz prve strani pa pomali v zaton.
- Izgubljeno/najdeno  (od jaken, telefon, pesov, mačk ,..)
- glede nato ka je sobotainfo vodilen portal v prekmurje tude v pomurje, bi bilo pomoje smiselno napravte en sistem podatkov, ge bi človek notri najšel od geodetov , sveže šalate, zobara,...
tude turistične znamenitosti je v xyz vesi na goričkon en hrast premera  5m,
skratka kompletni seznam vseh ki se v prekmurje s čim ukvarjajo in ki kaj ponujajo,...
Moj predlog argumentiram z tem, ka se na forumi odpira dosti tem ge ljudje iščejo informacije podobne opisanim zgoraj, poleg toga bo  dosta obiskovalcov vašoga portala imelo na dosegu roke potrebne informacije, tude za turiste bi blo fajn poleg novic ki jih je iz prekmurja dosti na portalu zvedet za kakšne novice glede ponudbe krapcov pri mariški iz spodnjega brega,....
lp

Tadej žižek

LoL Zizek :D
Sicer pa ja ... lejko bi nekak napravili ka dobre teme (aka dobro komenterane) ostanejo na vrhi tiste kere pa nišče ne pogledne oz ne komentera pa idejo nižje ... primer: to za izgubleno jakno je že 2. tema, kelko telko konstruktivne teme so pa šle dol ... 

Janez Kranjski

Malo si to mrtvo temo sposodin. Eno pitanje: kak si lejko spremenin geslo? 

Bojan Križanič

Bo v kratkon moznost spreminjanja.
Ce pa slucajno redno velko silo mas, se pa odjavi, pa klikni pozabljeno geslo, pa te si lejko spremenis. ;)

Tadej žižek

če že gučijmo :D Dajte funkcijo k osebnin sporočilon ka jih lejko brišeš :) Kiri zna zakoj se ide  xD

Janez Kranjski

Hmja, pojavo se je problem. Mail, keroga san nuco pri registraciji, mi vec ne dela. :D To mi lejko sto spremeni, prosim?

Unknown User

San opazo eno malo "napako". Namreč tu desno v statusi pijše ka je članek bil objavleni, te pa klikneš gor pa je prazna stran. Torej takoj kak avtor ustvari novi članek se te že avtomatsko posta gor pa je prazen dokeč ne shrani oz. ustvari vsebine.

Gnes san npr. klikno članek  "Na Hotizi premikali katastrske meje v škodo Slovencev" pa je še itak bil prazen.. Slika

Drugo stvar kera je moteča san pa najšel pri iskanji te teme. Šau san v iskalnik pa dal pod iskanje "sobotainfo", ka san znal ka je tak nekak ime teme ge so že pisali ka bi trbelo spremeniti/dodati sobotainfo. In te mi je zaštekal browser za par minut, pa gledan zakoj... in vidin ka mi je vseh xxxx rezultatov prikazalo na eni strani. Neven, gnesden ma že vsaka stran ka ti prikaže 10 ali kelko pač ma nastavleno rezultatov na eno stran, nej pa vse, ka se sploj vö ne najdeš :)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet