Slovenija - Dežela mnogih okusov olja
Kljub vsej pestri ponudbi ne smemo pozabiti na domače pristno olje - bučno, oljčno, orehovo in sončnično olje. Ste se kdaj vprašali kako poteka predelava in kako jih lahko uporabimo?
To so osrednja vprašanja naše prihajajoče konference, 17. maja 2011, ki bo potekala od 10. ure naprej v Izobraževalno-razvojnem centru za zdravo hrano v Murski Soboti. Vzporedno s predavanji bo vodja kuhinje Centra za zdravo hrano, Štefan Sraka pripravil sočne jedi z dodanimi pristnimi slovenskimi olji.
DATUM: torek, 17. maj 2011
LOKACIJA: Izobraževalno-razvojni center za zdravo prehrano (Nemčavci 64, Murska Sobota)
MODERATOR: Alja Dimic, nutricionistka
ORGANIZATOR: Nacionalno neprofitno gibanje Lifestyle natural
SOORGANIZATOR:
• Izobraževalno-razvojni center za zdravo prehrano
• Center prehranske terapije
• Zadruga Žitek
www.lifestylenatural.com/2346/Slovenija-dezela-mnogih-okusov-olja
Kljub vsej pestri ponudbi ne smemo pozabiti na domače pristno olje - bučno, oljčno, orehovo in sončnično olje. Ste se kdaj vprašali kako poteka predelava in kako jih lahko uporabimo?
To so osrednja vprašanja naše prihajajoče konference, 17. maja 2011, ki bo potekala od 10. ure naprej v Izobraževalno-razvojnem centru za zdravo hrano v Murski Soboti. Vzporedno s predavanji bo vodja kuhinje Centra za zdravo hrano, Štefan Sraka pripravil sočne jedi z dodanimi pristnimi slovenskimi olji.
DATUM: torek, 17. maj 2011
LOKACIJA: Izobraževalno-razvojni center za zdravo prehrano (Nemčavci 64, Murska Sobota)
MODERATOR: Alja Dimic, nutricionistka
ORGANIZATOR: Nacionalno neprofitno gibanje Lifestyle natural
SOORGANIZATOR:
• Izobraževalno-razvojni center za zdravo prehrano
• Center prehranske terapije
• Zadruga Žitek
www.lifestylenatural.com/2346/Slovenija-dezela-mnogih-okusov-olja