Slike pri oglasih

|

malo brskam po internetu in iščem stanovanje...moram pa napisati ka me zelo mote, ka eni dajo oglas gor, pa nega poleg slike :(( kakršen koli dober opis je v oglase ali slika pove več kot 1000 besed....

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Simonca Limonca

malo brskam po internetu in iščem stanovanje...moram pa napisati ka me zelo mote, ka eni dajo oglas gor, pa nega poleg slike :(( kakršen koli dober opis je v oglase ali slika pove več kot 1000 besed....

Anubis Anubis

jah.. jebat ga, takše je život..
No, mene sicer tude moti, ampak san se navado ka oglasov brez slik enostavno več sploh ne poglednen.. Če je nekome ne vredno slikati izdelka (stanovanja) ka ga odavle, te je že po moje ne resen in nema sile odati..

Pa izgovori kak "neman fotoaparata", so mi tude nadvse glupi.. Sakše novejši telefon že ma fotoaparat, če pa ne to, bi si ga pa od kakšoga znanca sposodo..

Spy

Anubis, odlično napisano. Se čist strinjan :)

talicc

Se strinjam! Že 1x je bilo tau omenjeno, ali mislim ka v prazno mlatimo.. ka nema smisla.. ges več ne gledam takšne oglase..

Martina Horvat

Mene tudi to zelo moti. Kako lahko pričakuješ, da boš nekaj prodal, če se ti ne da niti slike od te stvari naložiti k oglasu?
Še najbolj pa mi grejo na živce nepremičninski posredniki, ki dajejo na svoje spletne strani zanič slike. Smo pri iskanju stanovanja naletetli na eno ljubljansko nepremičninsko agencijo, ki je imela na spletni strani naložene prostorske slike stanovanja, po katerih si se lahko obračal za 360 stopinj. Nekaj takega kot dela tisti Burger. Žal se jim pri nas ne da dol jemati niti stvari, ki so že prodane, kaj šele, da bi prostorske slike delali.

Hašiš

Večina oglasov tu na sobotainfo je katastrofa ...
Drugače pa rejsan žalostno ka nemre narod date par slik cuj k oglase. To za 360 stopinjske posnetke san si pred čason mislo ka bi bilo zelo odlično če bi mele nepremičninske agencije pre oglasaj. Redno cool se mi to zdij pa tude neje težko napravite. Bi že zadosta bilo če je prostor posnete vse okole pa v eno sliko napravleno.

@simonca Tebe pa želin dober nakup stanovanja. Malo je dobrih stanovanj ka so vrejdne svojih pejnez! Spremljaj tude kakšne dražbe odvzetih stanovanj, se najde kaj fejst ugodno samo moreš čakate.

Nino Škalič

Največja fora je kda nešče recimo prodavle 2 ali 3-sobno stanovanje, te pa ma 4 slike od kopalnice, 3 od künje, 2 od hodnika pa kleti, pa še eno od TVja v dnevni sobi.

Tak kak če bi odavo avto pa mel poslikano podvozje pa prtljažnik.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet