Servis motorjev Yamaha

|

Pozdravljeni, kam vozite servisirat Yamahco?
Ker je v MS zaprt servis mi je najblizje v MB. Kateremu v MB predlagate oz. imate pozitivne izkusnje?
Tnx

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Skrnicln

Habjanic ptuj, motorjet maribor. Oz kamakoli samo k nasin lokalnin "strokovnjakon" ne vozi, ker bos negativno preseneceni+fejst razocarani!

Jaroslava

V FaFljevcih dobro šrajfajo.

Metla668

Vejpa Klekl ti ga komot posrajfle. Samo nazalost nej vec mladi ampak spet nazaj dela njegov oce, ki je tudi celotno obrt zacel in vse temelje postavil.

Skrnicln

Zalostno je v bistvi to, ka je nekak dejansko zrtvuvo del lajfa za nekaj, nesposobnezi pa zapravlajo pa se vö mecejo na velko okole.

yamaha

MALI DRUMAR GEDEROVCI

Bari

Boze boze, samo ta nej!!!

nikotina

Zakaj pa,ker me resno zanimle?

feri11

Lipou ti je pravo, bože, bože samo ta nej!!!! Že znamo eni zakoj....

yamaha

BARI razlozi prosim

Jarane

Koma kaj vozite mopede pa motore na servis? Nika čednoga nega v ton prekmurji več. Klekl pa drumar, to znamo kak je. Je še kaj drugoga?

feri11

Je, gejo dobri majstri... Samo neščejo, ka se gučij o njij....

lulek

Tocno tak, gejo decki ka delajo dobro, posteno, pa za svoje delo tudi posteno racunajo! Brez nakladanja, forsejranja pa bluzenja v nedogled.....

mislec2

Makovec 🙂

mislec2

K. ma zaprejto, vec ne dela. Njega brez veze omenjate.

yamaha

se vedno niti eden neje razlozo zakoj nej k drumari:D
to zepa pisete takse ka se pelate kak po bilicaj pa ka be vse radi senki meli, specialci

Jarane

Evo jes ti poven zakoj. Nazadnje da san k njemi vozo me je za servis drapno kak zdaj plačujem v MB na pooblaščenon z računon in žigon, ka o izgovoraj sploj ne gučin. Motor stoji par kednov pri njemi, ka čaka na nekše dele, te pa ga vidin kak se z mojin motoron vozo okoli. Hvala lejpa. Mogoče ka se je kaj spremeno v zadnjon leti ali dosta jih je istoga mnenja v motoklubi v keron san. Dečko se je precik lidan zamero, mogoče ka se je kaj spremeno.

nikotina

Hvala za odgovor glede Drumara,zanimivo kelko minusov sen prejel ker sem v postu vprašal samo zakaj??zgleda da tudi spremlja forum...lp vsem

Bari

Ka ma veze kak se sto pela?????? Se pravi mij starejsi z normalnof voznjof smo po tvoje ka? Piciklisti??? Taksno izjavo lejko samo tij drumar izjavis! Enok pred cason bijla ze podobna debata na forumi, pa tan malo vec pijse o vseh lokalnih majstrih, tudi o njen. Vsaki placa kvalitetno opravleno delo rade volej, bluzenje pa nategavanje pa mislin ka nisce nebi rad placo. Pa ka o odnosi sploj ne gucijmo.

nikotina

Bari če je Drumar zaklenil temo???
Daj link od prejšnje debate od servisov ka ne najdem...hvala in lp

Jerrymann

Na Ptuj ne vozi-slabe izkušnje..

feri11

Nej glij, kelko ge znan...

nikotina

Hvala Bari...lp

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet