Redarska služba - ni pravice!!
hello... ge pa malo pišen, zato ka me dobesedno razpiz.e ena stvar. san opazila ka san prece časa v ms... ka je na slovenske ulice celi den parkerane en zelene punto... ta voznica dela v bljižni trgovini in se mi ne zdi fer ka ona 8 vor na den ma parkerane avto na modri coni kjer je dovoljena samo ena vora... ona pa lepo sakšo voro fajn ide pa dale premekne voro kak da nebi nika blo... mislen... redar pa sakšo voro mimo ide pa se ji samo smije... NEJE PRAVICA!! nekše dedek če de pa kaj ščel tu de pa mogo ite neven koma avto parkerat pa daleč peške ite, zavolo ene kera izkorišča! vupan ka san nej pa kome na žÃ¼l stopila, pardon tisten ale neje mi fer... naj bi na avtobusne parkerala...
Komentarji
Isti, oz podobni primeri se dnevno vrstijo tudi pri zdravstvenom domu v Murski Soboti, saj jin vsaj tu dam prav oz, pogojno prav so pa uredili parkiršče v notranjosti izza labarotorija, samo gdo ga pa uporablja ?Zdravniki sestre in ostali zaposleni ?
to bi tej redare mogli vse kasejrate nej ka nas kere slučajno mamo 5minut prek vore gor je že neven ka... ta ka pa cejli den ma avto na iston meste... neven...to je nej pravica z strani redarov...
joj prejoj, svašta
V Nemčiji avte keri tak parkejrajo si redari označijo gume in tako ugotovijo, da avto ni biu premaknjen pa sledi kazen. Tou prinas zgleda ka še ne vejo.
nika20, ne jauči. če v ms ne najdeš placa za parkeranje te najbaukše ka se seliš nekan v puščavo.
ja skrito kamero posneti kak vsako uro ven lejče.bil bi video leta.
na žalost nega pajka v soboti.
je pa še ena! : dati gor verige, tak ka nede znala doj vzejti, pa tou posneti
isto delajo pred zdravstvenim domom, preverjeno, vsaki 2 uri se pojavi kakšen zdr. delavec, ki gre premikat uro v avtomobilu, in to na parkirišču, ki je namenjen pacientom. Avtomobili tudi še naprej parkirajo pred cerkvijo, nasproti davčne, če pa tam sploh hodi redar, pa ne vem.
nejde se tu za mene, ka ges neman placa, man ges plac... samo mi je nej fer ka se neštrne tak lepo nosijo pa žmičejo pa to delajo.... mi nekštrne pa mogoče skos moremo kazen plačate ka zamidimo al kaj...
znate ka mo van pravo betonska raja. ne paše van či van parkerajo pred blokami pa ne paše van če parkerajo na plavi coni pa odijo vori naprej rivat. ka točno bi radi?
@nika,
nika se te ne tiče, pa seeno neka modruvleš. obična ženska žlehtnoba. valda ge poleg delaš, pa ti pač s principa na žifce ide, ka nešče kao nori; ge bi pravo, ka se oseba samo dobro znajde, pa ka se moreš ti zamisliti, če se te rejsan vse tiče, ka vidiš.
lol ge san nej betonska... mislen zdaj že človek nesme nika pravte... bmp
Ne vem, zakaj nekatere tak moti, da je ženska povedala, kar misli. Beda je resnično, da predpisi in kazni ne veljajo za vse isto, da se ena frajlica pripelje do vhoda v štacuno, pa da njej podobni, glih tolk, da se po štengah gor v blok in v trgovino ne peljejo, en drug, ki bo pa par minutk zamudil čas ali pa parkiral, kjer naj ne bi, bo pa takoj dobil gor "pozdrave" od redarstva ali pa mu bo mrcina od pajka odpeljala avto. Res bi frrajlici morali nekaj "zakuhat", da bi si zapomnila, nekaj na kolesa naštimat, da ne bi znala dol vzet ali pa magari par piksen zadaj zvezat, da bi ropotala po celi ulici, ko bi se odpeljala.
enjaj gemat ka gemles, ka same bedarije pises...
To se v Murski Soboti neprestano dogaja. Eni in isti imajo avtomobile parkirane cele dneve na istem parkirnem mestu. Od sedme zjutraj pa do treh ali še dlje. Bodo morali res redarje naučiti delat črtice na kolesih, ampak bo potem spet vsak teden sto pritožb, da so se peljali nekam vmes in ravno slučajno so se oznake na kolesih ujemale.
Parkirno hišo, in tou prece velko, tou trbej v Soboti. Samo nemamo očitno tak pametne glavce na občini ka bi se tou spoumnila. Rajši vse odseliti vö iz varaša, za notranjost jih pa itak boli k.....
hello... ge pa malo pišen, zato ka me dobesedno razpiz.e ena stvar. san opazila ka san prece časa v ms... ka je na slovenske ulice celi den parkerane en zelene punto... ta voznica dela v bljižni trgovini in se mi ne zdi fer ka ona 8 vor na den ma parkerane avto na modri coni kjer je dovoljena samo ena vora... ona pa lepo sakšo voro fajn ide pa dale premekne voro kak da nebi nika blo... mislen... redar pa sakšo voro mimo ide pa se ji samo smije... NEJE PRAVICA!! nekše dedek če de pa kaj ščel tu de pa mogo ite neven koma avto parkerat pa daleč peške ite, zavolo ene kera izkorišča! vupan ka san nej pa kome na žÃ¼l stopila, pardon tisten ale neje mi fer... naj bi na avtobusne parkerala...