PROBINOVA IN ZAKON POMRUJE

|

ali mogoče ve kam je poniknola Probinova g.Miloševič vsaj bilo v knjižnici obljubljeno tedensko srečanje moglo biti to sredo od njega pa ni duha ne sluha kaj pa se grejo da nas tako plantajo

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
dominika tibaut

ali mogoče ve kam je poniknola Probinova g.Miloševič vsaj bilo v knjižnici obljubljeno tedensko srečanje moglo biti to sredo od njega pa ni duha ne sluha kaj pa se grejo da nas tako plantajo

Nika Varga

Ka si pa čako drugoga. Pokasejrali pa vujšli, če menej pijtaš. Neven ka sploj odiš ta. 

lokal patriot

@delfin

vprašaj državnega sekretarja za Pomurje. On bo zanesljivo vedel kako potuje ta denar 

pepa.pepa920

Na vabilu za delavnico je napisano, da je delavnica 26.10., to pa je bilo torek in ne v sredo; torej je delavnica verjetno bila ali ?

branko novak

delfin;
ni mi sicer jasno, kaj pričakuješ od tedenskih srečanj...druženje in nakladanje kot je bilo na prven dogodku?!
ali pa da jim delaš uslugo, da bodo dobili ideje s katerimi do potem počrpali (skoraj) vse sredstva za soc. podj. iz zakona za samo pripravo projektov, ki bodo potem lahko kandidirali na nekih ; kao prihodnjih razpisih.
nekaj čez 2 milj €, pa se pač porabi za "svetovanje" hi hihi...dobra fora...mehka fora...
no ja upal bi se staviti, da bo nekaj denarja ostalo tudi za izvedbo projekta ..vendar le za projekt, ki bo dober; beri: od vključenih v prvi del igre. kdo je zraven: Mozaik, Korenika, Pribinovina...ta imena so bila omenjana na srečanju.
mene zanima ali je kdo seznanjeni kdo je tukaj glavni pribinovina ali korenika ali mozaik...ker je g. iz ministrstva / vlade omenjal različna imema.
pa če je kdo seznanjen kakšna je napoved razmerja sredstev:
- za to prvo svetovanje za pripravo projektov (kao ka so vsi v regiji nesposobni  -sedaj je potrebno ljubljančane naučiti kaj je pomurje / prekmurje / prlekija... pa kaj sploh regihja rabi) da bodo vedeli to kar mi tukaj že vemo . ampak to je "višja sila"
- in za dejansko izvedbo projektov - finaciranje izvedbe...
he he...ideja za sobotainfo stavnico
pa lp

dominika tibaut

to je pa potem goljufija in bi jih morali prijaviti ker smo na prvem napisali svoje nove ideljein ostalo ja glavni Probinova poglejte si tudi njihovo bilanco pa videli kakšne dobičke imeli do zdaj

Profile picture for user divjejabolko divjejabolko

Vidiš, nisi dobro premislil, katere podatke smeš in ne smeš povedat / napisat. Že takrat si naredil napako, ko si v tisto tabelo na listu, ki je krožil okoli sodelujočih na delavnici, vpisal svoje ime.
Ali pa anketa na koncu. Jaz sem jo oddal, vendar anonimno. Zakaj rabijo moje podatke?
Dajmo biti realni: 2,2 milijona evrov je sicer lep znesek, a tukaj so oni sanjali o nekih ohoho projektih, petih projektih in vsaj petih podjetjih, ki so v to vključeni.
Kot vedno je tudi to bilo mešanje in prodaja megle.

dominika tibaut

otrej misliš ker sem dala podatke da in dobre projekte da bodo to zdaj uporabili sebi v prid in prijavili moj projekt?

BuLsHiT

ka je te tej projekt? slovenscino bos vcila?? XD 

Profile picture for user divjejabolko divjejabolko

DELFIN, vseeno je, kaj jaz mislim. Dejstvo je, da so ni zdaj poniknili ...

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet