Priporočilo pediatra
Pozdrav!
Trunutno sem v fazi izbora pediatra za svojo deco, pa bi proso vse tiste, keri mate kakršnekoli izkušnje s pomurskimi pediatri, ka malo napišete keri je dober pa zakoj oz. keri je slab ka ga naj niti slučajno ne zememo.... fala
Komentarji
Dr. Vlasta Grabar je fejst dobra, samo pri njoj je problem, ka je vedno gužva v čakalnice... No, to je verjetno dokaz, ka je dobra in večina staršov deco k njoj pela.
Mislim, da je pri teh priporočilih tako, da vsak "svojega konja hvali". Nihče ni vsem všeč in nihče vsem antipatičen. Je pa tudi vprašljivo, kaj je za koga dobro in kaj slabo. Lahko je dobro strokovno podkovan, drugače pa velja za slabega, ker nima primernega odnosa do pacientov, ali pa je malo "slabši" v stroki in ima odličen odnos do ljudi. Vprašanje je, kaj se komu zdi bolj pomembno v določeni situaciji. Se je že zgodilo, da je nekdo kakšnega zdravnika zelo kritiziral, jaz pa z njim nisem imela slabih izkušenj. 100 ljudi, 100 čudi. Probaj pač pri nekom, kjer ni take gužve, saj je z otrokom zoprno čakat ure in ure. Posebno z bolnim.
Ja, to je res, samo vseeno je fajn če slišiš, preden se odločiš, par konkretnih izkušenj, ki jih imajo ljudje, saj priporočila ljudi, ki imajo konkretne izkušnje z določenimi stvrarmi, zelo pomagajo pri sami odločitvi izbora.
To je isto, kot recimo ko kupuješ nek produkt, recimo da je to telefon, in imaš priložnost da obstoječega uporabnika povprašaš kako je zadovoljen s telefonom, boš verjetno rade volje prosluhnila njegovim izkušnjam glede zadovoljstva s produktom (da ti povdari prednosti in slabosti) , ali?! Čeprav ti lahko nato ta telefon kupiš, pa se ti vsak teden pokvari pa ti šteka itd.
Ampak izkušnjam obstoječega uporabnika boš pred nakupom vseeno z veseljem prisluhnila, mar ne?
Zelo dobra je gospa Dr. Maroša Meolic - ambulanto ima tam kot dr. Strupi.
Didgeridoo, s tem se strinjam, samo mnenje posameznika ni vedno objektivno. Upam, da najdeš dobrega dohtarja.
Sem tudi za Dr. Maroša Meolica
Pozdrav!
Trunutno sem v fazi izbora pediatra za svojo deco, pa bi proso vse tiste, keri mate kakršnekoli izkušnje s pomurskimi pediatri, ka malo napišete keri je dober pa zakoj oz. keri je slab ka ga naj niti slučajno ne zememo.... fala