Prešernov vrtec sedaj vrtec URŠKA
Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA ) OD LETA 1991 DO 1996 rabila bi samo skupinske slike in video kasete , ker smo izgubili učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka, Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
Pišite mi na rebeka1
Komentarji
Ta vrtec se nahaja v Murski Soboti
Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA ) LETNIKI 1985 1986 IN 1989 rabila bi samo skupinske slike in video kasete , ker smo izgubili učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka, Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
Pišite mi na rebeka1
brndžek
nekse slike pa lekaj man :) poglednem pa ti javim :)
prešernov vrtec škoda ka do ime spremenili.... kak je fajn bilou
Prešernov vrtec je bil super prijazne učiteljice ,kuharca skratka vsi so bili zelo prijazni .Če ne najdete nobenih slik mi vsaj pišite gdo je vse obiskoval vrtec in pri kateri učiteljici.Da boste bolj obveščeni organiziram srečanje od 1985 do 1990 letnikov in ki ste obiskovali vrtec .Pišite mi : hvala
ges man videokaseto od letnika 1985!!
kosko javi kera učiteljica te je učula lp na rebeka1
Mogla ga je Dana včiti, lejko pa tuj Jožica
Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA ) OD LETA 1991 DO 1996 rabila bi samo skupinske slike in video kasete , ker smo izgubili učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka, Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
Pišite mi na rebeka1