Prešernov vrtec sedaj vrtec URŠKA

|

Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA )  OD LETA 1991 DO 1996  rabila bi samo  skupinske slike  in video kasete , ker smo izgubili  učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka,  Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
 Pišite mi  na rebeka1

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
rebeka1

Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA )  OD LETA 1991 DO 1996  rabila bi samo  skupinske slike  in video kasete , ker smo izgubili  učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka,  Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
 Pišite mi  na rebeka1

rebeka1

Prosim da se mi javijo vsi tisti ki ste obiskovali Prešernov vrtec ( sedaj vrtec URŠKA ) LETNIKI 1985 1986 IN 1989 rabila bi samo skupinske slike in video kasete , ker smo izgubili učile so učiteljica Marta Laslo , Jadranka, Zdenka, Marta Tatjana Olga in Marija kuhala je gospa Helga.
Pišite mi na rebeka1

Profile picture for user brndžek brndžek

nekse slike pa lekaj man :) poglednem pa ti javim :)

turistka

prešernov vrtec    škoda ka do ime spremenili....  kak je fajn bilou

rebeka1

Prešernov vrtec je bil super prijazne učiteljice ,kuharca  skratka vsi so bili zelo prijazni .Če ne najdete nobenih slik mi vsaj pišite  gdo je  vse obiskoval vrtec in pri kateri učiteljici.Da boste bolj obveščeni organiziram srečanje od 1985 do 1990  letnikov in ki ste obiskovali vrtec .Pišite mi : hvala

rebeka1

kosko javi kera učiteljica te je učula lp na rebeka1

Bosko

Mogla ga je Dana včiti, lejko pa tuj Jožica 

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet