evo mene pa zanima katero prenocisce v okolici ms je najcenejse ??
hvala

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
mcmario

evo mene pa zanima katero prenocisce v okolici ms je najcenejse ??
hvala

Apachi

nevem, če je najcenejše, je pa izredno ugodno - Letališče M. Sobota, Penzion Bagari.
25 EUR / noč po osebi z zajtrkom, pa dostop do interneta (optika), Wireless, klimatizirani prostori itd...

špej

V Moravskih Toplicah je youth hostel.
KLIK. 

bc

Pozdrav vsem skupaj!

Mcmario, najcenješi je 100%  dijaški dom Murska Sobota!

Lep pozdrav

mcmario

hvala vsem,,,,samo san najso v radovcaj enga ,,,,,ce prespis je 30 eu ce pa ides samo sexat pa 15 eu

barber

ka pa tee hotel dijanaa? kelko ma na naučč? :D

Kiri

Evo cenika hotela Diana:  http://www.hotel-diana.si/cenik/

Anonimnež (ni preverjeno)

Gostišče Javor, cca 25 eur je nočitev z zajtrkom. To če rabiš v sami Soboti, sicer se pa dobro sliši tisti Bagari zgoraj, moram sprobat...

Marduk

Ka v avtoji je nej več vredi "globoko dihati"? Jaz mam pa prav lepe in nostalgične spomine na tiste vroče urice v hladnih večerih. Kreativnost in gibljivost pa se da povsod lepo "zadihati". He, he, he.
Mater san gnes pa žleht!

Lipicanka

V Rakičanu v gradu za 21 evrov na noč ali nekaj takega.

modri janez

Grad Rakičan? Pa ti se hecaš? Što sploj še odi v tou podrtijo? To je sramota ka tan stoji..

tzizek

V dobrovniki je z zajtrkon 17€ ... bar Eta mislin ka se zove :)

Vipko
čevapčič na ražnje

.. Diana ma pretirana cejno .. nočitev z zajtrkon bi mogla Diana meti največ 30 eur, več od toga so nej vrejdni ..

Lipicanka

Modri janez oproste! Vendar sobe so pa pač lejpe, či ne vejš kak vo vijdijo ne guči!.

lolek666

Samo tako imenovane "fuk sobe" so zadnje čase vse bolj iskana varianta... taka kak pameten poslovnež lahko kar mirne volje pomisli na kako tako "poceni" varianto sob, ki jih opremi in zagotovo se bo gnetlo gostov.
Samo pri takih stvareh more biti določena diskretnost in po možnosti, ne v kakem centru, kjer te vsak vidi. Ker so že razne brke z taksisti, ki običajno imajo prevelike pape in razlagajo okrog, kdaj so koga kam peljali, h kateri so ga peljali itd... (take stvari slabo vplivajo na sam posel)

modri janez

Lipicanka: 
Ka ti pomaga lejpa soba kda vo pogledneš pa vidiš goščo šumečo namesto lejpoga parka? Pa prideš vo pa samo gostilna polek kera nema nikše pametne ponudbe še menje pa delovnoga časa.. Pa te ?
V park ideš listje jejst..,.

Marija Domonkoš (ni preverjeno)

Zanima me najcenejša soba za prespat za januar febuar 2024 moški rabi sobo kopalnico vcprosim za odgovor

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA