Preiskava ožilja
Gnes me je začuda nekša ženska poklicala na telefon in mi predstavila nekšo najnovejšo metodo za preiskavo ožilja...in san si mislo kak prvo od ge joj sploj moja telefonska kak drugo pa ka de mene nešče tu napizdaval za nekše kobajagi preiskave z revolucionarno metodo...kaj pravite o tem oz je kdo že kaj slišal o tem???
Komentarji
jap. 60€ lekar, ka ti preverijo ožilje; če maš zamašene žile pa to..
Zakoj bi plačuvo ten kekcon, če pa ideš k doktori pa maš "šenki"? :)
saj to se tudi jas pitan?? Zakoj plačuvati...sicer tan mi je ženska neka nakladala ka je to kao nekša revolucionarna novost kelko san razmo samo meni se je vse zdelo en velki bullshit
Ja šenki maš ja čakaš pa na preiskavo lejko tak dugo ka te prle pobere:)
Chevapcic Himself
.. Pri House M.D nega čakalnih vrst .. vse je opravljeno v 50 minutah + reklame ..
To je vse skup ena velka bedarija in obično nategavanje...
Je šlo mogoče za doppler ožilja? To niti ni toliko nova in revolucionarna metoda - samo čaka pa se dolgo.
bedarija na kubik je to vse skup...banda misli ka de tu narod napizdavala.
pa ka še nej
zovejo pa enkrat na tri mesece, mene so že dvakrat zvali....
stvar je dejansko nouva, kelko znan o njoj jo je uvedel clovek keri se spozna na fiziko in medicino...pa je doktor, mislin ka je madzar dr. Pol ali nekaj taksnoga. Zamasitev zil je nevarna, saj tlak raste premosorazmerno z polmerom zile z potenco 3. Zato spodbujam in priporocam to raziskavo kot preventivo, saj je stari nacin zelo bolec(vstavijo vam dugo iglo v vaso zilo), in smrtno nevarno... neven ka za boga se lidje bojijo nove tehnologije...
angiografijo ti v bolnici bar napravijo primerno strokovno usposobljeno osebje, keri so tan na voljo če pride do kakšnih zapletov. poleg toga je tan edino primerno sterilno okolje. sicer pa neven zakoj bi si što tou šou delat če nega potrebe, doktor te že pošle če je potrebno.
tou je nej nikšna preventiva. če neščete meti zamašenih žil rajši gejte zdravo pa se ukvarjajte s športon.
fora je v tem ka ta firma odavle meglo po domače povedano...či pitate osebnoga doktora glede toga de van pravo "nej mi for odavati"
Dragi moji!
ARTERIOGRAFIJA pomeni NOVOST v Slovenijie! To je nova metoda za pravočasno odkrivanje kardiovaskularnih obolenj! Morda se ne zavedate grozne statistike umrljivosti zaradi teh bolezni. V 35 % infarkta je namreč prvi znak le tega smrt!
Zakaj ne bi tega pravočasno preprečili če se le da?
Jaz sem bila na pregledu, vsi so zelo prijazni, preiskava je pa popolnoma neboleča, in zanesljiva!!!
Preizkusite, pa potem komentirajte, ne zmišljujte si, in ne delajte iz muhe slona, prosim!
medicinke.....
točno tak, lidje komenterajo tou o čem nimajo pojma! Tudi glede prehrane so eni jako pametni pa jih pijtaš par osnovnih stvari pa mimo mlatijo. Ampak kar je nouvo je slabo....tak eni mislijo.....
medicinka..daj ne nakladaj..z ten izvidon nemreš kak prvo k nitin enomi pametnomi doktori dale iti kak drugo pa kda doktori enomi to omeniš telko glih ka ti nazaj ne povej "nebi ti mene o preiskavaj ožilja idi koga drugoga napizdavat".
Te pa povej zakaj nema tej proizvod dovoljenja zdravniške zbornice slovenije?? Či bi to neka bilo vrednoga bi ga dobili..nej mi tu z nekšin napizdavanjon naroda
Ma predvidevan ka je ta medicinka ena ka je tan zaposlena kda namreč zovejo te probajo napizditi na miljon načinov ka naj prideš na preiskavo.
Kda san enoj doktorci omeno o toj preiskavi je pravla ka je to ena obična napizdancija..tak ka narod..ne vrvlite vsepovprek. Mislin ka bi se malo trbelo pozabavati pa iti na davčno či ta firma odvaja DDV či izdaja račune či vse štima pa tak dale.
Pa ka bi nešče keri se na to spozna z zdravniške stroke prevero in dokazo kak prodajajo meglo.
Ka ti pa doktore lejko pomaga???? naj mi nešče razloži?
san odo k doktore v MS in je ženska bila totalno nesposobna, li mi je navajala pubertetniške spremembe.....kda san joj san pravo naj mi da napotnico za ta pa ta, pa tou pa tou te se je komaj zgenola, pa še te se je nekaj bunila ka mo ges njoj zapovidavo.....
kavboj66 tij se pa ne preseravle zaj tu pa o nekšon DDV-je.......mislin ka pri tebi s tistin aluminijon tudi v glavi vse ne štima......če pa maš na faxi raziskovalno nalogo te pa tak.....ka nemo o ton faxe razpravlale sploj.....tij se tude napizdevo narod.......
Povej mi keri doktor de ti priporočo omega 3-zdrave maščobe, pa minerale in vitamine.....pa tou saki doktor zna ka jih telo potrebuje pa samo dobro vpliva na telo če jih jemlješ.........te pa pride k meni pajdaš pa mi zača ka tou maš krmila za fitnes gori pa piše OMEGA 3, pa še nekše minerale pa vitamine je mel v rokah......mislin........tu se vidi kak je današnje narod NEpoučene......
dragi študent..mislin ka si ti bil edini keri se je pusto z aluminijon napizditi tak ka..idi rajši kaj delat te čas kda energijo trošiš zato kak bi brez dela do penaz prišo...
Gnes me je začuda nekša ženska poklicala na telefon in mi predstavila nekšo najnovejšo metodo za preiskavo ožilja...in san si mislo kak prvo od ge joj sploj moja telefonska kak drugo pa ka de mene nešče tu napizdaval za nekše kobajagi preiskave z revolucionarno metodo...kaj pravite o tem oz je kdo že kaj slišal o tem???