Predvajanje oglasov na sobotainfo
lep pozdrav
Mene zanima ali se da kako izključit to predvajanje oglasov ker to pa je že malo preveč agresivno in vsiljivo. Človek ne more niti normalno prebrat vsebino članka ker se oglas pojavlja čez besedilo. Ali obstaja kaka možnost za izključitev ali kaj, križcax nikjer nisem zasledil
hvala
Komentarji
Gladiator.
Tudi zaradi teh vsiljivih oglasov stran propada...
tko kot je nekdo napisal Adblock si inštaliraj. Jaz osebno že 5 let ne vidim oglasov in banerj-ev. A se banerji sploh uporabljajo še? :)
Celoten portal je bogpomagaj. Izdelovalec portala je očitno izbran po zvezah in znanstvih, ne po strokovnih referencah, iskalnik ne dela, vse skupaj je nepregledno, samo kup brezzveznih oglasov ... Samo zato, da ima nekaj ljudi službo. Zato sem tu manj kot bi bila sicer.
Stran je res nasičena z oglasi, povsod vidiš samo oglase. Oglasov je več kot vsebine. Ampak žal tukaj je kar nekaj novinarjev, ki ne delajo zastonj. Zdaj pa, če uporabljate še različne AdBlock-e itd.. se lahko vse strani počasi zaprejo. Komu se pa bo dalo pisati - zastonj? Verjemite, zaslužki iz teh oglasov so itak minimalni in so kvečjemu trimestne številke (razen, če uporabljaš veliko, kot na Sobotainfo). Malo res pretiravajo, ampak jih razumem - jebiga, treba je nekaj zaslužit.
Morda:
adblockplus.org