Poštne vreče brez nadzora poleg ,smeti.

|

Kako malo mar je Pošti Slovenije za vsebino  v teh dveh poštnih vrečah , dokazujejo tale slika ki je posneta na Lendavski ul. nasproti Elektra , in sicer pri enem izmed blokov. Poštna omarica delno odprta in nezaklenjena, zraven vrečke s smetmi, torej, postrezi si sam .Slika je nastala nekaj pred 10 uro, danes.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
čriček

Kako malo mar je Pošti Slovenije za vsebino  v teh dveh poštnih vrečah , dokazujejo tale slika ki je posneta na Lendavski ul. nasproti Elektra , in sicer pri enem izmed blokov. Poštna omarica delno odprta in nezaklenjena, zraven vrečke s smetmi, torej, postrezi si sam .Slika je nastala nekaj pred 10 uro, danes.

Profile picture for user slavko1958 Slavko Šebjan

sam sem živel nekoč na lendavski 23 b. vedno je bilo neko mučkanje. zdi se mi, da je še vedno tako

čriček

Cuj san nej šo ,ali ta prva je fejst sumliva.

Vesna Dolšak

Me čudi, da folk še pošto dobi, posebno z davkarije bi se lahko zgubla pa kake položnice. :)

dupont

čriček ti si že kda vido ka delajo dhl, ups, door to door s tvojimi pošiljkami? ge je vreča momentalno je vseeno. tou je tak kak či bi na avtoji gume ta vrgo ker si miš povozo.

pošta slovenije še itak zagotavla najbokšo storitev v sloveniji. seveda se tisti keri dobite letno 10 kartic z dopustov pa položnice radi bunite.

čriček

dupont--upam ka si dobro prešto ,---BREZ NADZORA-- ti to kaj pomeni , sicer pa vsak ki odda pošiljko želi da se z njo ravna po predpisih, zato jo plačaš!!!!
Take stvari so za inšpekcijo , in upam da se bodo na pošti zganili in z pošiljkami ravnali spoštljivo .Sicer pa če delaš na pošti si takih stvari navajen.

Čriček, poštna omarica ni delno odprta pa tudi zaklenjena je samo vrato so malce deformirana zaradi tlačenja pošiljk vanjo. če dobro pogledaš je ključavnica na zgornjem delu omarice torej ča bi bila odklenjena bi bilo zgoraj odprto.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet