Postavitev ograje
Zanima me če kdo pozna kakšnega mojstra oz. podjetje ki bi izvedlo pripravo za postavitev 18m lesene ograje.
Potrebno je izkopati jarek vzdolž meje, zašolati, in zabetonirati nosilce stebrov.
Zadeva naj bi bila izpeljana čim bolj strokovno, (ravno in na mero, da bi ne bo vsak steber štrlel po svoje), vendar čim ceneje...
Komentarji
Anubis ?*?* pa ka še majster naj sebov pripela ves matrial in ti napravi za en par kranjske ?
Ne, material man, nucan izvajalca, če pa što nema ka pametnega za povedati pa nej trbej čist nič komenterati..
Anubis poglej zasebno sporočilo.
Ne moren ti poslat ZS. Pokliči me 070-451-306
lahko me pokličete in se dogovorimo-031 292 155 / Lp
Mi se pripravlamo za isto delo, s tem ka iščemo majstra, ki postavi ograjo profili (kovinski?) pa gor lesene deske, oziroma panele iz desk pa na profile zmontira. Što van pa to dela?
Nam je delal bojan flegar s.p. postavil je ograjo v nulo zvrtal v zemljo, zabetoniral, postavil na vago cca.90m. Nimam kaj povedat sicer nam je zmontiral od vrat v hisi, luci vse kar smo preurejali smo zelo zadovolni je korekten picajzlast in najbolj mi je vsec, da ima profi orodje in tudi cenovno je realen se najbolj pa da ko se zmenis tudi pride je delal se bratu in sosedu pa so tudi zadovoljni.
ADMIN, BRIŠI SPAM. nič ne gledate, kaj vam kdo posta???
Ti bi torej dosta muzike za malo pejnez? Dosta sreče...