Popravilo digitalca

|

Alo!
Pozna mogoče kdo koga v Murski Soboti ki se ukvarja s popravljanjem digitalnih fotoaparatov. Lahko mi napišete tudi pod ZS, da se ne bo smatralo kot prevelika reklama. Hvala.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Branko Lukač

Alo!
Pozna mogoče kdo koga v Murski Soboti ki se ukvarja s popravljanjem digitalnih fotoaparatov. Lahko mi napišete tudi pod ZS, da se ne bo smatralo kot prevelika reklama. Hvala.

/ /

nesi na pooblaščeni servis če je še vrednost aparata nekaj 100€, man slabe izkušnje z murskosoboškimi servisi, Sony ericsson P1i so mi menjavali prednjo stran ohišja in so mi vničili celi telefon......kda san ga san pred njimi razmeto pa njin dokazo ka so mi ga vničili.....zahtevo telko pa telko€ ka mi vzamejo telefon not pa malo zagrozil te so dali denar....in tou delajo vsakodnevno, lidje pa se pač ne štukajo pa takše telefone dale nosijo.....pooblaščeni servis neseš, pa tan zahtevaš potrdilo ka je fotoaparat brez praske pa recimo pa tak dale.....ker na prenosniki so mi spotrli režo za kartile, pa plastiko kak so hladilna rebra in so mi nej ščeli zamenjati prej ka san ges tou že takše ta prineso in kda san zahtevo ka mi naj pokažejo slike kakšo stvar san ta prineso, so pravli ka slik nemajo ka najso slikali.....in te san njin lepo povedo ka na servisih vsako stvar morejo poslikati in te se nema nišče z niki kaj štukate če je bilo kaj spotreto ali nej.....in so lepo pravli vrede nemo se tožili zamenjamo na naše stroške.......

KKKKK JJJJJJJ

ta fukni pa drugega kupi.... sploh pa ce je aparat bil poceni....

Vesna Dolšak

Se dogaja ... včasih. Pol pač narediš "reklamo" za takega, pa mu promet pade in je problem rešen in ... ne greš več tja.

/ /

cJEgan.....nejde se ka san nevaren ali nej nevaren.....če san ges nej nikšen serviser pa si doma znan stvar razmetati, pa naredite kak trbej jo naj tude serviser naprave, nej pa ka mi nekaj tan mota ke je tou pa ka te še naj tou prinjen naročin pa mi tou tude menja....nej mi odavati mačka v žakle......
Je na žalost čeduže več površnih serviserov, jih pa pač ljudje nujno potrebujemo, ker se je kvaliteta mobitelov, digitalcev......tak fejst poslabšala ka ti po 2mescoma stvar zača zajebavati.....
glij včeraj san popravlo tašči avto ka so zadnji levi posveti nej goreli.....in bila 5krat na servisi pa nejso mogli popravite......in kda se spravlan notranje obloge dol gemat vidin ka tan ge bi mogli biti plastični čepi jih nega, sponke, falijo ali so spotrete, žarnica pa v zgorena.......pa te se pijtan što koga ma za somara,pa če resno tak težko stvar kera je prišla v servis predati iz servisa?????
Telefon ne neste popravlat k Lacije v sobote.....
Avto ne vozte k Posedije pa Škafare ka kradnejo na materiali......so pajdaše mnjevali olje pa filtre.....in ges houbo odpren kda ga z servisa pripela pa viden ka oljni filter sploj nej bil zamenjani ka je bil vse blaten.....nej pa bilo že 3dni dežja tak ka se neje mogo zamazate.....račun pa bil velki kak nevenka.......

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet