PELETI ZA KURJAVO
Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje, kje kupujete pelete za kurjavo. Katere pelete priporočate. Prosim pripišite še ceno pelet in prodajalca.
Komentarji
Iste pelete (Genol) kot jih kupuješ v Lagerhausu dobiš pri Slaviču na Tišini, pa še domov ti pripeljejo, cena ista. Tudi jaz sem pred leti kupoval v Lagerhausu pa zdaj ni več potrebe iti v Avstrijo, jih dobiš doma.
Jaz sem lani kupil na Tišini (za pokopališčem je neka zadruga) in so imeli avstrijske GENOL pelete A1 kakovosti.
Cena letos je baje 4,10 EUR za vrečo (baje). Verjetno bom kupil kar tam.
lp
pravilno.malo sem pozabil.sem jih letos spomladi vzel tudi pri MS Slaviču v Ključarovcih(na Tišini za pokopališčem podružnica te firme).ista kvaliteta.peleti pa kot pravim vrhunski.
Včeraj s svakom kupila v Lagerhausu Genol, 3 palete po ceni 3,95€ za vrečo, sam pa sem za probo vzel pri podjetju Arpis-Sobočan 10 vreč isto bele smrekove pelete Austrian Pellets po ceni 3,6€ za vrečo.
Povejte kaj pa na primer če kupiš pelete za 200eur pa imajo toliko slabši izkoristek samo se pri ceni pelet 300eur vseeno bolj splača kupit one za 200eur ker toliko prihraniš da raje eno tono več skuriš, nevem sicer govorim na pamet, povejte mi vi kateri uporabljate peči na pelete.
lp
peleti za male cene ne samo da imajo slab izkoristek,ampak je problem slaba sestava samih peletov(ves možen odpad).In potem se vam na gorilcu oz. peči nabira žlindra,katero morate vsak dan čistite dol,če ne vam ne bo gorelo.Pri teh avstrijskih peletih tega ni!!
lp
4 leta kupujem v Radkersburgu v lagerhausu bele pelete 100% smreke.tona okrog 300€.za to ceno je to vredno kupovat.na 1t peletov okrog 1x jupol kanta pepela.izkoristek super.
včasih probal slovenske.drek od dreka.posebno tisti z malimi cenami.
lp