Pedofilu namesto zapora odškodnina
V primeru Branka Topolovca, pedofila, ki je leta 1992 v Mariboru na kopališču nadlegoval majhno deklico, njen oče ga je pa zaradi tega udaril, je sodišče razsodilo, da si zasluži odškodnino.
Ne morem verjeti v kakšni državi živimo! Zanima me kdo je ta sodnik, ki je tako razsodil?! Tudi njega bi bilo potrebno pregledati na psihiatriji!
Več si pa lahko preberete tukaj http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=201105090564…
Komentarji
ja,živimo v banana državi......................
jao tinka, če si nej tan bila pa vidla dogodka te ne boj pametna. nej pa ka vrvleš vse ka prečitaš.
No, potem mi pa ti razloži kaj je bilo. Očitno imaš insajderske informacije.
Glede na to, da je ta nepridiprav tožil očeta, ki ga je udaril, ne dvomim, da bi se spravil tožit tudi medije, ki pišejo (po tvoje) lažno zgodbo in blatijo njegovo ime.
Ges san slučajno pravo ka san biu tan ozirma znan ka je bilau? nej nejsan. Pravin samo tau ka če bi bil tip resno pedofil in bi bili za to predstavljeni dokaz, bi šau brez dvoma v zapor. Prosin pa ka mi zaj ne pišeš ka podperan pedofila ali kaj takšoga, ker če se je tau resno zgaudilo si brez dvoma zasluži iti v zapor.
In če že praviš "v kakši državi živimo" pa ide pa ti nekoga buj, ide banko ropat,.. pa se prepričaj če mogauče ti tude dobiš odškodnino.
1411, pusti... to so boji z mlini na veter... To majo ženske en takši gen, ka kak je pedofilija ali pa mučenje živali, gratajo totalno destruktivno naravnana proti kršiteljon. Mislin ka bi bile pripravlene uvesti šeriatsko pravo, samo ka bi jin donglje odrezale lejko...
V Rusiji so jako angažirani ka bi uvedli kemično kastracijo... Tudi /predvsem vrh njihove pravoslavne matjuške Cerkve je za to zagret. Hahaha, še za kodeks oblačenja si prizadevajo: superge, kratke hlače, kratka krila,... -no pasaran! Ali?
Vsi, keri še svoje seme mečete po rjuhaj in še nemate svoje dece, težko razmite kaj takšnoga in ste lejko tü pametni. Za sodišče je nej zadosten dokaz niti video, oziroma si ne predstavljam, ka bi lejko prinesel kak dokaz v dotičnon dogodki, ka bi bilou tou tou !?
Starši mo zaščitili svojo deco še za kakšni meši prekršek, nej ka za nekšno spolno nadlegovanje ne bi. V kolikor se tou zgodij mojemi dideti, je te človik še isti den proglašeni za pogrešanega. Rjuhaši, zdaj me lejko malo popluvlete ...
Pedofilan jajca fkraj vrezate, pa z železon velki P na čelo vo žežgate..
vutro mo meli mer ka ide tinka na piknik v park
Telko za inf , tip je že biu večkrat obravnavani zaradi pedofilije, taka nej motati o ton če je bla tinka cuj al pa nej, ka to nema tu nikšne veze. Poanta je, ka je oča ščeu svojo hčerko zaščititi, zaj de pa gor plačo. Narobe svet.
@sobotaš ne guče ka nemreš na sodišče nika dokazate. Kak dokaz se lejko uporabe sefelj npr prstni odtisi, dnk, video, priče,.... Če nika od toga nega pa pač obtoženec nemre iti v zapor, jebiga. Tau je optimalne sistem, baukše se ne da napraviti. Če be pa bilau po tinkeno pa be v takšeh primeraj lidi automatsko kastrerali pa zaprli. Te be kumaj čako ka de me što pejneze dužen ali se mi kaj zamejre.
No če je pa bil ta človek resno že večkrat obravnavane, kak je napiso joc, je pa tau druga pesem.
Ge bi vas na neka opozoril... Obtožnica za pedofilijo Topolovca je eno. Fizični napad očo na Topolovca, pa je druga zadeva. V sloveniji se lejko civilist brani s silobranom. Tou pomejni, ka či si napadnjeni lejko napadalci vrneš z isto mero nazaj. Tak ka je v ton primeri oča doubo kazen(topolovec odškodnino), kakšna je pač predpisana z zakonom... Tou či je pa Topolovec pedofil ali nej je pa ena druga zadeva.
Valda, ka so očo kaznili, tak je po zakoni. Pravin, ka bi ga jes osebno naklesto malo bole na hard, pa čiglij bi znau, ka bon na konci prejk sodišča fasal. Ka se pa tijče toga tipa, je pa nej prvič obravnavani, tak ka ...
To, kar piše sobotašinfo.com, sem že enkrat pred časom pisala. Nekdo, ki nima otroka, o teh stvareh ne more pisati, ker ne ve kako je to. Vsak normalen starš bi ukrepal in vsakemu normalnemu staršu popustijo zavore, ko je njegov otrok tako ali drugače ogrožen.
Drago Balajc
Malo sem pogledal zgodovino primera.... in smrdi do neba. Tako obsojanje na pamet je po Kunderi "neznosna lahkost bivanja". Je pa seveda zelo priročno za tinkine Čistunsko - moralistične akrobacije v stilu "kdor ima otroke me razume". Načelno se lahko vsi strinjamo s preganjanjem pedofilov, zatakne se v konkretnih primerih. Dejstva:
- primer otipavanja se je zgodil v začetku 90 let prejšnjega stoletja
- otipavanje se ponovi malo kasneje; spet je vpletena ista oseba (in še dve).
- oče je porinil Topolovca, da je ta padel in se poškodoval
- Topolovec, ki je vmes invalidsko upokojen, toži očeta napadene hčerke za odškodnino
- šele leta 2007 je vložena kazenska ovadba proti Topolovcu, ki je obsojen (nisem pa mogel zaslediti ali pravnomočno). Koliko je iz člankov razvidno ta Topolovec ni neka pomebna oseba, ki bi lahko z vezami in denarjem vplivala na policijo in pravosodje.
- letos sodišče, po skoraj dvajsetih letih, dosodi odškodnino Topolovcu.
Jaz sem si postavil vsaj nekaj vprašanj: zakaj so Topolovca obtožili šele po petnajstih letih? Zakaj Topolovec v teh petnajstih letih ni ponovil pedofilskih napadov? Obakrat je v njegov pedofilski napad bila vpletena hčerka očeta, ki ga je Topolovec tožil za odškodnino.....
Torej zgodba z brado... in v njej se ob pedofilskem napadu (če je do njega res prišlo) še obrača odškodnina, to je denar. In ko je pomemben denar vse ostalo postane nepomembno.
@buldog, my point exactly. v ton primere nemreš znate če je do pedofilije resno prišlo, ali je pa mel oče kakšne druge zamere do topolovca in ga zatau napadno.
ti tinka pa si samo za v kokošnjak.
V primeru Branka Topolovca, pedofila, ki je leta 1992 v Mariboru na kopališču nadlegoval majhno deklico, njen oče ga je pa zaradi tega udaril, je sodišče razsodilo, da si zasluži odškodnino.
Ne morem verjeti v kakšni državi živimo! Zanima me kdo je ta sodnik, ki je tako razsodil?! Tudi njega bi bilo potrebno pregledati na psihiatriji!
Več si pa lahko preberete tukaj http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=201105090564…