Parkingi v ms-invalidi

|

Ej resno resno me razkure kda viden pre Interšparon,Lidlon,pa ka o Tuše sploj ne gučin pa o podobne trgovinaj pa stavbaj ka idejo pa parkerajo na parling za invalide.Lasjej me gor idejo.San sidela inok pred ene izmed trgovin pa pripela eden resan moderen avto ...in mene nič tebi nič parkera un na invalide pa še to prek črte kere je direten v trgino...điezs??Ka je tak faking težko stopere 5 korakov več?In te videš resnične invalide kere morejo ite skoraj pol parkinga v trgovino,ka itak so prve vrste zasedene.Ge popizden kda to viden...naj ide za en den polcija stat pred ene trgovine pa de vidla ka delajo.Jaz resno ne štekan tej lidij...pa jaz nemo parkerala tan pa če mo se dodatne 10 min vozela okole ale pa šla 1 km peške v eno smer...

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
-

tudi mene to razkuri, so pa povečini taka parkirišča v privat lasti (berit lasti trgovin), tu bi že te trgovine morale naredit red

oče invalida

Večkrat stopim do teh ljudi in jih opozorim, da so na napačnem mestu. In ne boste verjeli, največkrat me brez kančka slabe vesti še nap****jo. Sem že razmišljal, da bi lahko recimo Sobotainfo naredil neko rubriko, v kateri bi lahko objavljali fotografije teh vozil, seveda z zatemnjeno registersko tablico. Pa naj jih je sran! Sobotainfo, napravite nekaj, kjer bomo lahko objavljali. Prepričan sem, da se bo le tako nekaj spremenilo.
Pa še ena sveža. Pred BTCjem odzadaj na enem invalidskem mestu parkira žena svojega BMWja, na drugem invalidskem pa njen mož svojega Volva. Ko sem ju povprašal kje imata nalepko pa sta glumila, da sta ravno dala vlogo na UO in čakata da jo dobita.
Sramota od ljudi!

edenpac

žal se premnogi hočejo pripeljati prav do vrat in najdejo nešteto izgovorov , zakaj parkirajo tam , le da bi svoje riti premaknili za tistih nekaj korakov , to jim ne pade na um. Pač , moderni časi , ki v prvi vrsti povdarjajo egoizem.

Profile picture for user Gladiator. Gladiator.

Pred čason je bila na sobotainfo podobna tema v keri so objavlali slike avtojov parkeranih na mesti za invalide (v primeri če so nej invalidi seveda). Enostavno slikajte pa objavljajte slike na sobotainfo in naj je lastnike sram, kda do vsi vidli kakšni brezobzirneži so. Mislin ka niti registerske nej trbej zamegliti. Začajte keliti slike gor! TUdi samo mo kda mo najšo kakšnoga takšnoga pacienta.

Mansson

meni se pa vijde napis v europarki. Prevzel si moje mesto - boš prevzel mojo invalidnost?

Rejsan moreš biti *žaljiva vsebina je bila odstranjena* ka parkeraš na mesti za invalide

Landini

@Mansson; saj ti ljudje znakov ne poznajo, pa resno misliš, da znajo celo brati?

oče invalida

Sobotainfo oz. urednik, naredili boste odlično delo in pokazali kanček humanizma v tem komolčarskem svetu, če boste uvedli stalno rubriko, kjer bi lahko objavljali fotografije kršiteljev. Verjamem, da je to verjetno edini način, da se stanje vsaj delno popravi.
Pa še nekaj me moti. MO Murska Sobota se hvali, da je invalidom prijazna in celo peljejo nek projekt vezan na invalide. Po drugi strani pa nihče ne upošteva pravil parkiranja in tista delovna skupina ki je oblikovana pri MOMS dvomim, da bi kdaj obravnavala težava z parkiranjem pri trgovskih centrih. Verjetno se držijo pravilo "To ni naše, to je njihovo in naj si uredijo sami." Lahko pa bi se povezali z lastniki trgovskih centrov in izpeljali skupni projekt ozaveščanje neozaveščenih voznikov.

Oče invalida

Še nekaj je zanimivo. Večinoma na teh mestih parkirajo lastniki dragih avtomobilov, zelo redko vidim stare in skromnejše avtomobile. Očitno je kultura in upoštevanje moralnih vrednot pri teh kvazi "eliti" nekaj povsem tujega.

Zoran Vogrinčič

Btw, občina, mestno redarstvo in policija na privatnih parkiriščih nima pristojnosti, posreduje lejko kvečjemu pri sporu (tak ka če nekoga napizdiš ka je na invalidi parkejrani maš večje šanse za kazen kak on).

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet