Obletnica smrti

|

Na SDS-jovi strani je objavleno, ka je gnes obletnica smrti dr. Jožeta Pučnika,očeta samostojne Slovenuije. Na isti strani so tudi slike udeležencov spominske slovesnosti na njegovem grobu. Zanijma me, če na slikaj što prepozna našoga Čarlija, Dragoja Šiftarja, šteri je v županski predvolilni kampanji izjavo, ka je Pučnik njegov drüjgi oča in on njegov treči sin? Ali je očo zatajo?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Mira

Šiftara se nesme jemati resno. Dosti guči, pa nič ne povej. ;

- -

To sem že napisal in bom še enkrat: njegov oče se sigurno od žalost in razočaranja obrača v grobu, kakor se temu pravi. Več ne bom pojasnjeval... kdor pozna Draga Šiftarja, se po svoje niti ne čudi vsemu. Mene je razočaral do konca in če ga danes vrag vzeme, ne bo nobene škode. Ne zanj, ne za tovariša Obala, ne za politično prevarantko Opecovo in še se kdo najde. Da tako čez noč spremeniš svetovni nazor in zaradi osebnih koristi dobesedno pljuneš na vse okoli sebe, kateri so ti verjeli, je zelo, zelo nizkotno.

Sanjam dan, čeprav jaz od tega ne bom imel ne koristi, ne škode, ampak samo tisto potrditev, da ga skinejo z mesta direktorja Komunale. Verjemite, ko bo komunajzarjem zmanjkalo delovnih mest za "talanje", bo prišel na vrsto kot prvi Šiftar. Po pripovedovanju okolice (jaz razen pri košarki nisem bil nikoli nikjer "blizu" njemu) je nesposoben, politično nepomemben in čemu bi se mu šparalo tako delovno mesto?

Če se ne bi tako politično spreobračal bi lahko vsaj rekel ob morebitni zamenjavi, da je "umro uspravno". Sedaj bo prej ali slej telebnil od vseh pozabljen in preklet.

Profile picture for user buldog Drago Balajc

Oni niso spremenili svetovnega nazora; oni so se le vrnili k praizvoru.... ne boj se Truplo, tudi v tvojem guruju, globoko v notranjosti sije sijaj rdeče zvezde. Enkrat komunist, vedno komunist. Seveda ti, kot zapriseženi antikomunajzar tega ne moreš razumeti, ampak tako je... :)

- -

Pesko... v bistvu, v duši smo vsaj v Sloveniji v večini vsi komunisti. Saj se še za Jezusa Kristusa pravi, da je bil prvi komunist. Ostalo mi gre na smeh... Da se obrneš mesec pred volitvami proti svoji ideologiji, prepričanju zaradi tega, da postaneš npr. podpredsednik občine... A misliš, da ima sedaj Opecova kakšno spoštovanje med ljudmi? Med nami nobenega, med novimi "svojimi" pa vse dotlej, dokler jo bodo rabili oz. če jo sploh rabijo? Saj je čisto navadna marioneta!

Enako je po mojem s Šiftarjem, čeprav mu tako "v duši" sicer ne želim nič slabega, razen, da ga brcnejo iz službe in da malo išče okrog novo... kakor mi navadni smrtniki. Se bo komu zasmilil? Težko, vsaj do sedaj pa se je vedno skrival za SDS-om. Ne smemo pozabiti, da je bil njegov oče eden od ustanoviteljev stranke, da je v začetku devetdesetih marsikaj počel, samo da je stranki in sinu omogočil izvolitev v parlament. S tem, da pišem, da je marsikaj počel ne mislim nič slabega, nezakonitega, nemoralnega. Hodil bi naj po domači vasi in okolici ter zbiral pristaše, tudi sredstva za stranko ter podobne reči, kar je bil v začetku devetdesetih zelo smiselno, saj je bilo delovanje strank v povojih, razen seveda pri preoblečenih komunistih. Nekako je tudi to doprineslo k temu, da je takratna stranka SDS dobila parlamentarca pri nas, kar je bilo prvič in zadnjič do sedaj.

Sam sem njegovega očeta poznal kar dobro, veliko je bil pri nas, ko je še živel moj oče in verjemite, Šiftar tega ne bi delal, če bi njegov oče še živel. Za tako trditev upam dati roko v ogenj.

In če Opecovo in Šiftarja "lahko razumemo" v enem procentu... nikakor ne razumem tovariša Obala, da je podprl Jevška. Tovarišu obalu ne visi nad glavo ne izguba službe, ne kakšen položaj, saj kot penzionist ne rabi ničesar od tega.

Toliko o tem, upam, da bom v prihodnosti o teh ljudeh pisal kar najmanj, saj si neke pozornosti res ne zaslužijo.

megi

bravo tak se piše edini ka ma pogum pisati resnico pa se naj smeji kdor hoče.

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet