Objekt bivše družbene prehrane

|

Sej ne da me zgradba moti, samo zanimivo, da se že nekaj časa nič ne dogaja. Včasih je bil to kar priljubljen kotiček kjer smo se zbirali. A bodo to kdaj še zrihtali, dali v uporabo?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Dino Sepe

Sej ne da me zgradba moti, samo zanimivo, da se že nekaj časa nič ne dogaja. Včasih je bil to kar priljubljen kotiček kjer smo se zbirali. A bodo to kdaj še zrihtali, dali v uporabo?

Filip Tome

Informacije, ki jih imam jaz so takšne, da je hypo leasing tale objekt vzel nazaj v svoje lastništvo saj prejšnji leasingojemalec ni bil sposoben več upravljati objekta. V tem času so si pač posamezniki vzeli stvari v svoje roke in stavbo dobesedno izpraznili, sedaj pa tam sameva in normalno hypo išče nove lastnike oz. objekt prodaja. Zato pa je stavba v takšnem stanju, vendar pa tukaj hypo leasing ne more nič narediti. Na vse pretege se išče novi lastnik, vendar je v teh časih težko koga najti. Prednost celotne situacije je ta da je pred stavbo še vedno brezplačno parkirišče kar je super. Bi bilo pa fajn imeti v mestu spet en takšen prostor kjer so se včasih ljudje družili in zbirali...

Alina Zupan

Tole je bila dobra samopostrežba in škoda ker je vse skupaj propadlo. Ne razumem pa da se na občini ne zavzemajo za rašitev nastale situacije, kolikor vem je lastništvo res v rokah hypo leasinga vendar je zgradba naprodaj. Vem da je kriza, vendar bi lahko pokazali vsaj voljo pri iskanju kakšnega investitorja-partnerja. Tako bi zagotovo lahko zadevo rešili. Tako pa nič, zgradba sameva, še sreča pa je ta da je sedaj tam vsaj brezplačno parkiranje. Upam, na čimprejšno rešitev za vse nas sobočane.

DobraVolja

Prostora je dovolj, da bi bila not samopostrežna restavracija, kar v MS res manjka, pa še za McDonalds bi bilo nekaj prostora, oz. če bi se objekt smiselno obnovilo, bi bilo prostora res dovolj za vse.
Idealen prostor za nekoga, ki bi lahko investiral tako v zgradbo (ogromen strošek ...) kot tudi v socialno podjetništvo - restavracija, v kateri bi se šolalo kuharje in kuharske pomočnike ...

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet

Vse v Svet