Nova okna, madžarska?
Zdravo, ker menjavam okna, me zanima, ce ima kdo izkušnje z naročilom in delom iz Madžarske?
Komentarji
Pri nas so delali Madžari, okna so troslojna, cena solidna,res pa je da je obdelava v lastni režiji.,
Pri nas so pred kakšnimi šestimi leti delali neki madžari, ki so imeli pri soboškem BTC svoj razstavni salon prek enega Lendavčana. Bili so občutno cenejši od naših, pa tudi dosti hitreje so prišli na izmero in montažo. Dali smo delati troslojna plastična okna, naredili pa so kompletno vse. Od špalet, izolacije do polic. V glavnem, naša izkušnja je bila dobra z njimi. Mislim pa da več nimajo tam pri BTC salona.
Nam so tudi delali nekšni mađari ka je znanec zrikto slovenski nej so znali nič montaža katastrofa da smo po leto dni hoteli reklamirati ker se okna niso pravilno zapirala več od nikod nikoga ta ka nam je eden iz arkonta te nastavlal pa je pravo ka takšna okovja v arkonti že 10 let ne montirajo se pravi zastarelo okovje.
ODSVETUJEM
Zato se okna tan samo kupejo, montera pa ti jih lokalni s.p kerome zavupas! Na Arconti pa sinflejo vse ka je nej njihovo. Tudi svoje kda vtrgnes doj njihov logotip pa nevejo ka so to njihova okna
Googlaj inoutic d.o.o. Delajo jih med drugin na Hrvaskon, vecinoma za Nemski, Avstrijski trg. Firma je bila ustanovljena tak ali tak v Nemciji. Top okna, kvalitetna, trdna, stabilna, lepa. Mi jih mamo ze par let pa so se itak kak nova, odperajo se kak puter.
Gez včasik da odperam puter popizdin ka ga nemren odprejti ka se mi vse razčejše
To mores biti redno zabiti pa nesposoben ka nevejs narediti to ka znajo ze deca v vrteci… Te pa nej cudo ka delas kak navaden monter oken!
Kak si znal ka monteran okna.
MIK.
Okna imam że deset let in so kot nova. Doslej še brez popravil in servisiranja.
Ekipa (trije), ki jih je vgradila pa fantastična. Brezplačno so popravili še zadeve, ki so se dodatno pojavile ob montaži, pa niso bile zajete v predračunu. Ko so odšli, ni bilo sledi, da se je sploh kaj delalo.
Malo dražje, vendar se splača. Močno priporočam.
Odnos MIKovih zaposlenih v MS je katastrofa.
To pa drži!
Neodzivni in nestrokovni.
Zato pa sem vse urejal direktno na sedežu firme.
Brez problemov.
No. Mi samo zaradi tega nismo šli k MIKu. Smo zadevi tudi napisali direktno na sedež. In so nas praktično isti dan kontaktirali. Ampak gre se za princip. Vsaka ekipa je tako dobra kot njen najšibkejši člen. No tile v MS jih prekleto vlečejo navzdol.
V skupini Pod svojo streho na FBJi ti MIK sinflejo ka ga bole nemrejo. Telko od MIKa. Tak ka neka ka je bilo pred 10 leti dobro ne pomeni ka je zdaj tudi
Ne uporabljam FB, ne zanašam se na anonimne portale. Edino vodilo pri izbiri kakršnega koli izvajalca so mi reference, predračuni in najpomebnejše - priporočila znancev in prijateljev.
Te forum je bole anonimen portal kak je Facebook
kdar kole bil 🤣🤣🤣 Tak ka v kon je sploj te fora te teme
Hahah ... še dobro da nisi tu anonimen ;)
mik..nej mi jasno..brezplacno so popravili zadeve ki so se dodatno pojavile ob montazi...bravo..se pravi ka bi ti kunec kuncov notri salabajzersko zmonterali pa bi te te skaserali za popravilo..avto da novi kujpis ga tuj kujpis verjetno brez napak..v vecini primerov
Sama sva kupila okna pri mik celje. Lahko povem da sva bila zadovolna s salonom v ms sicer se ne spomnim imena mladega gospoda. Korektni odnos, izdelek kvaliteten, montaza odlicna. Odzivnost hitra. Je pa res pa koliko denarja tolk muzike. Je pa res da ceni ni ugodna in da so madzari, hrvati, bosanci cenejši.
nega bolših oken od AJM
Naroči jih pri AJM! So dražja in veš kaj dobiš!
Itak ja, te pa mas 3 reklamacije po montazi pa so nej sposobni odpraviti napake!!! Se pomale pa jih sprajseron v strgan pa njin odpelan te smeti nazaj
AJM nikder vec! Nikder!
Mi pa mamo Arcont pa smo zelo zadovoljni
Ajde samo ne bluzite, küpite od Arconta, Karbe ptd, pa te meli mer.
Karba je cisto vredi.. steklar je fm beltinci. pa cist dobro drzijo ze 10let
Po Prekmurji, prakticno v vsaki vasi so nedokoncane kuce, prazne, seveda z vgrajenimi AJM, Arcont etc. oknami. Zakoj? Zato ka zapravijo
ves budget za okna, ka se morejo oni preseravati ka do meli ( neksni trgovci pa kelnari) kvazi fensi okna! Ja, te pa dale stoji kuca nedokoncana po par let, brez fasade, brez centralne bla bla bla. Bole so pateticne nedokoncane kuce kak kuce z nezvenecimi imeni oken.
Na Lendavski v mecejo 5 let stara Arcontova okna, ker so zanic… Telko o ton 🤪
Satler poljčane,nej dragi pa dobro napravijo lp
Ne vozi si Madzara domov!!! Dobroga dobiti je enako trufiti Lotto!!! Vse dobro vam zelim pri izbiri. Lp
Pa Madzari so vec nej cenejsi! Ka kole smo se tan zanimali je bilo “za nas” drakse kak prinas! Te pa njin poves ka so draksi kak mi pa majo izpade ka njihovo “kvaliteto” se ne da primerjati z naso. itak ja! Dokler je njihova minimalna zajamcena placa 400€ nemrejo biti draksi in pika! Pac cigani pa nateguni!
Knam jutri pride delat meritve iz Hrvaške .Če te zanima javi .So dobri in poštena cena .Madžari baje ne vem no ne obdelajo odprtin ki ostanejo .Imam tudi enega iz Slovenskih Konjic .Jutri se odločimo .Lp