Nov Firefox 10
Nov Firefox 10 prenos s strani-
Firefox 10: Hiter in uporaben
Komentarji
To že od verzije 3 naprej obečavlejo: ka nede več pokuro ves RAM ka ma na voljo, pa ka de še hitrejši ...
Dosadno je vsak mesec nalagat nov browser. Malo bi se morali umiriti pri FF.
Ja te zaj zraven malo opiši čriček kak je kaj delati na 10ko in če je dosta baukše od prejšnjih verzij, ka mo znau če se splača potegniti ale nej
Aja pa še to: zaznamki recimo do ostali shranjeni in do se 'prenesli' na desetko če jo inštaleran? :)
glede teh zaznamkov ti lejko potrdin, ka ostanejo :)
Moja prejšnja verzija se je samo posodobila na novo 10-ko. se je računalnik na novo zagnal in ostalo je vse kot je bilo prej ,namizje in zaznamki.Ka je hitrejše? strani se dejansko malenkost odpirajo hitreje razen sobotainfo .com ki zadnje dneve --štrajka--ne vem ka mu je . valda njemi mraz škodi.
Od Fiirefoxa sem že zdavnaj presedlal na Chroma. Razlika je očitna. Chrome dela kot švicarska urica, porablja izjemno malo sistemskih sredstev, med tem ko je FF požrešen kak sahara vode.... FF bo v petih letih potonil, če se dečki pri Mozilli ne skockajo ...
Tudi jaz sem imela probleme s FF, štekalo mi je pa najbolj na Sobota info, zakaj? Zdaj uporabljam Chroma, pa je vse ok.
Bom pa še danes namestil Firefox 11.0 Beta 1, bomo videli če bo razlika.
Firefox 11.0 Beta 1
www.adobe.com/downloads/ (za firefox) player
eh čriček ti misliš ka tebe resno štoj resno gemle? računalniški nasveti od čričeka so kak finančni/seksualni nasveti čevapa
Probo san Firefox 10. Štekalo mi je še deset krat bole kak prlej in san se odločo ka proban Chrome. In ja, je fejst odziven, hitro dela, malo ramov ponuca itd... Zadovolen za enok :)
Man pa eno pitanje. Zanima me kak se leko aktivera ka mo goraj mel prikazano naslovno in menijsko vrstico. Zaj je namreč tak ka man čist na vrhi zavihke, naslovne in menijske vrstice pa sploj nej :)
Fala!
Kelko je meni znano nega nikše menijske in naslovne vrstice, za nastavite maš tan desno zgoraj en klüč narijsani, pa tan najdeš možnosti, če trbej kaj nastavite.
Nov Firefox 10 prenos s strani-
Firefox 10: Hiter in uporaben