Nona

|

Ajd, Prekmurci k ste tak navalili v picerijo Nona, komentare prosim.

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Sirob

Dobra prva izkušnja. Prišli smo da je bil lokal skoraj poln, v času ko smo se posedli pa so se zasedle že zadnje mize, tako da so nekateri ali čakali ali pa šli. Vseeno smo dobili zelo hitro. Otroci (največji kulinarični kritiki) so bili navdušeni nad picami, tudi meni dobra, postrežba prijazna.

papa štrumfp

idi v Nono rabi sigurno, išče še enega

Mira

Pica je kar dobra, vendar je v Potaču v Radgoni boljša. Testenine pa so preveč industrijske. Lahko bi jih delali sami, paradižnikova omaka bi lahko videla kakšno svežo baziliko ali origano ... Saj ni slabo, a smo jedli že boljše testenine.
Ker pa je večina gostov nezahtevnih, jim bo uspevalo še naprej. ;)

jozo

kak je v potači boljša či pa je picopek iz potača prišo delat v nono!?

Gost

Jaz in punca sva bila, starši punce, moji starši, brat njeni z njegovo družino...in razočarani. Pice majhne, brez okusa.

papa štrumpf

gost ,čujdno ka vas je bilo telko pa nikome nej odgovarjo okus. Mogoče ste prehlajenio ka nemate okusa ali ka je narobe z vami?

boli

papa štrumpf vsake ma lejko svoje mnenje. od none slišim zadnje čase samo slabe kritike, predvsem zaradi kuhinje...Nevem kje ga kiksajo....

papa štrumpf

Ja pri pijači nemre kiksniti, enino če ti kaj drugoga prinesej gor.V kunji pa nwj pojge pa dikilne vežbajo, zaj so skoro leto dnij brez prakse, ali pa ma"sobota" tak prefinjene goste.Drugog ati nevem povedati, so samo predvidevanja samo malo ste pretirali s tem pluvanjem po tem lokali ali?

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet