Nokia
Danes je bil v popoldanskem času najden mobilni telefon znamke Nokia. Najden je bil v krožišču na Kolodvorski ulici v Lendavi. Telefon se je pri padcu odprl in smo ga ponovno sestavili, pri vklopu zahteva pin kodo, ki je seveda ne vemo, zato ne moremo poklicati lastnika.Če ga morda kdo pogreša, naj pokliče na tel:041 805 194
Komentarji
telefon lahko neseš na mobitelov center in takoj povejo čigav je, oziroma vrnejo ga lastniku. se pa da tudi pin koda pogledat na mobitelovem centru in potem lahko oni pokličejo lastnika, je kar nekaj varjant......
O.K.
Hvala lepa za informacijo, upam, da najdemo lastnika.
l.p.
Jaz sem tudi zadnjič eno nokio najšel, pa jo vrnil lastnici, ki se je ponj pripeljala v novem VW touregu in komaj izjalovila besedo hvala, kaj šele da bi rekla tu maš 5€ za eno pijvo.
Hvaležnost pa taka. Naslednjič ga zabrišem v grmovje, ne pa da bom čakal na soncu 1h da kdo pride po telefon.
lolek666
tou pa maš čistar praf, rad san pomago, pa rad še pomagam......san pa enkrat najšo na relaciji Radenci-Gornja radgona zdravstveno kartico, na kateri je seveda ime in priimek in san šel k trem hišam tam pa pijto je ta oseba s tec, ji lejko date nazaj, ka san najšo......vsi so pravili eh nej, tou sploj ne poznamo.....
san šel pa kartico vrgo med kukorco-dejansko brez zajebancije. znan pa ka je bila oseba iz radenec, ka san čul že za priimek....
pa oča je ednok najšo pri BTC-je denarnico od ene ženske-19let je bila stara, pa mela notri dokumente, peneze, pa še kartico, na papere pa pin kodo napisano.......in je zval tou pametno punco, pa ji pravo ka je najšo denarnico pa se nekaj zdirala, pa dol devala telefon......pa je te domov pozvo pa te oča njeni zdigno pa te smo si komaj zgučale, pa čakale kda so oni meli čas ka pridejo po tou, nej pa ka bi pijtali kda mo mij doma......san se pelo v soboto pa san mogo ite nazaj domov ka iden ten nevljudnin liden tou nazaj dan.......no so pa prinesli nekšo penino, pa kekse:)
Razne denarnice ipd je najlazje po posti poslati na domaci naslov. Ce ti je skoda tisti euro postnine, pa vsaj vzames ven dokumente, denar, slike in ostale stvari, pa jih posljes po posti (minimalen strosek), denarnico pa pac odvrzes....
Mas obcutek, ka si napravo dobro delo, pa se ne srecas lastnika, ki verjetno znajo biti tudi zatezeni.
Točno tak. Če maš namen dati nazaj, pošleš po pošti, pa je. Niti podpisati se ti nej trbej; neven ka bi te čako v zameno za to, ka si jo pač najšo negi na cesti. Drujgo bi blo, či bi nešče znal, ka si jo zgujbo, pa bi jo na tiston mesti namensko isto in ti jo te poslo. Te si že rejsan zaslujži za kakšo pivo oz. pač obdrži keš z denarnice pa pošle dokumente
Jaz sem že z narave taki, da nevem nebi mogel ka se nebi potrujdo in vrnil osebi tisto kar sem našel.
Me pa res preseneča, da so potem včasih odzivi tak čudni. Nevem, nobene hvaležnosti v človeku več ne najdeš.
kak san prlej napiso.....če be se tista deklina kera se obnašati nevej zavedala, ka si more narediti novo, vozniško, novo osebno, bančno, 40€ zgibila ka je mela v denarnici pa še neven ka vse bi se tudi malo nači obnašala verjetno......
ges osebno ne pričakujem nikše nagrade, samo je pa iz spoštovanja vljudno ka plačaš pijačo, ali se lepo zahvališ......vsaj ges san takše. če bi ges zgubo moj telefon za 600€ bi tude nekomi dal 10€ z veseljem ka mi ga nazaj da, pa še vse svoje stvari dobiš nazaj, telefonske itd.......
so mi va v Lj v fitnesi v garderobi vkradnile nove športne copate za 140€, tak ka več ne zavupan nikome, na svoje stvari pa proban pazite.....
smo v takših časih ka več šenke nega nič, ka ščeš meti boš kupo, tak ka na pošto pa ziher nebi neso, pa si delo še neven kakših stroškov, pa dodatne poti.....lidje se ne zavedajo ka obstajajo malo vekša mesta kak pa je ta Sobota in tan ziher ne dobiš nazaj, peneze v zemeš, ostalo pa vržeš v prvi kontener pa čao
Danes ob 7.15h najdeni 2 kolesi v potoku Črncu v Beltincih (lastniki se oglasite na policijski postaji). Sta prišla policaja zjutraj pa natovorila kolesi, ki sta malce bolj umazani kot sta verjetno bili pred "lastnim odhodom od lastnikov" :D Aja gre pa za dvoje ženskih koles tak by the way :)
Taka to je z moje stranij :) Prekleto samo je sranje, kda ti zajtra prijde ob 7h policist na grunt pa "dobro jutro, dobro jutro"... pa te prosi grablje ka biciklina vö spravi. Že sem mislo, prokleto vej smo pa včeraj nej tak pa fejst v njen bilij, ka bi tako sranje delali ka bi zajtra policija na grunt prišla :D
Kiri je dal dober nasvet, ker se lahko zgodi da je nekaj falilo v denarnici in si še kriv na konci.
ofels, zakaj to raje ne napišeš na lendavsko spletno stran? Ali pa vsaj pošlješ to besedilo na uredništvo? Če ne veš naslova mi piši na ZS da nebo kdo rekel da reklamo delam...
Na žalost se moram z veliko pisočimi tukaj zgoraj strinjati,da so ljudje res nehvaležni.tudi meni se je pripetilo nekaj sličnega. Še v rajnki Jugoslaviji sva z ženo našla na mostu čez Ledavo denarnico z mesečno plačo in vsemi dokumenti, vedela sva, da jo je izgubil reven lastnik, saj je bila plača skromna in tudi firma kjer je delal ni slovela po dobrih plačah. Odnesla sva denarnico na postajo milice, kjer nama je dežurni povedal, da nama pripada 15 % nagrade od celotne najdene vsote, kar sva gladko odklonila in tudi podpisala v zapisniku. Nikoli, toda res nikoli naju ni nihče poiskal, da bi nama rekel vsaj hvala (kar sva v resnici pričakovala)
Toliko o hvaležnosti, pa najsi bo siromak ali bogataš.
Lendavčan; na lendavski forum sem se probal registrirati 3 krat, pa mi še zdaj ni uspelo..na prejšnjem lendava- netu to šlo od "šuba", tako, da se ne mislim več ukvarjat in izgubljati čas z tem.
L.P.
ofels, poglej si zasebna sporočila
Hvala lepa vsem za pomoč in nasvete, hkrati sporočam, da smo našli lastnika, ki se je tudi vljudno zahvalil za najdbo.
l.p.
Danes je bil v popoldanskem času najden mobilni telefon znamke Nokia. Najden je bil v krožišču na Kolodvorski ulici v Lendavi. Telefon se je pri padcu odprl in smo ga ponovno sestavili, pri vklopu zahteva pin kodo, ki je seveda ne vemo, zato ne moremo poklicati lastnika.Če ga morda kdo pogreša, naj pokliče na tel:041 805 194