NLB
Ima
Komentarji
Arogantnež. Jaz se ga izogibam
Banfi s Pošte je podoben primer. Aroganten in neprijazen. Izogibam se ga v velikem loku, rajši čakam v vrsti na drugem okencu.
TO so ljudje ki so skrajno zafrustrirani , pa nimajo drugega dela kot zajebavat pošteni delovni narod.
omenjeni gospod na banki je zelo prijazen in spoštljiv , tako da je komenter totalno v meglo brnjen in žaljiv
JAKA JE VERJETNO BANČNI DELAVEC KI MED DELOVNIM ČASOM BRANI KOLEGA
nej nej JAKEC neje glij tak kak tij praviš,bi prle pravo ka tij pa ta gospod sta zafustrirana on zajebavle pošteni deloven narod
jakec z malimi črkami, -tak je prav kake črke taka pamet
tej na banki mislijo ka so nekaj več. obnašanje pa jin je v kur... KA NE OMENIN KA SAN PARKRAT BIL NA BANKI PA TAN OD DALEČ VIDIN KAK GLEDAJO 24UR PA SOBOTAINFO PA OSTALEPODOBNE STRANI
če si bil parkrat pomeni večkrat, na banki te je tu že fajn
neven či si nej tij te o keron teče debata,jakec
ja stoposto, jaz pa debatiram s kolegom pa oba mislima da si to ti
Pred dvema mesecema mi omenjeni gospod ni naredil nakazilo v tujino ker bi naj imel premalo podatkov,z istimi podatkami mi je gospa v popoldanski smeni uredila nkazilo.
lp
Na nlb sobota so izredno neprijazni imel sem več slabih izkušenj z njimi, pa san enostavno odpro račun pri drugi banki pa je problem bil rešen. Se več z idioti ne ukvarjam.
jaz pa isto z NLB Ljutomer... razmišljam o menjavi banke...Totim na banki ni jasno da prodajajo denar... obnašajo se kot da hodimo tja prosit, pa ka nam miloščino dajejo... ne razumejo, da imajo delo zato ker hodimo k njim po denar .... zadnji čas da pol teh odpustijo, da drug lastnik pride... (bi trebalo delat ko Albanci - drug drugemu posojat pa nobene banke)
Na državni banki, da bi imel denar? Ni šans! Jih pa z veseljem vsakega tolko časa dokapitaliziram(o), čeprav z njimi nimam(o) nič. O NLB-ju pa sploh ne gre izgubljati besed.
Si lejko mislite, enkrat san bil tan na NLB pa so me čudno gledali, san se samo obrno. Ka do me pa čudno gledali, vepa nejsan ge zato tan ali ka, nej?
ja ene dve leti nazaj sem imel težavo z njim ,po pogovoro z njim je sedaj kot ovčka