Nerjaveči imbus vijak m12
Proso bi če što zna ge v Murskoj soboti ali bilo ge v prekmurje bi se dalo küjpete inox imbus šrajfe M12.Enostavno neven ge iskati zato prosin če mi lejko što pomaga pa me napoti v pravo smer.
Lp
Komentarji
Probaj Merkur, ali pa v G.Radgoni Borak
Merkur, CDC, OBI.
Hvala za pomoč.Prvoga san zval CDC pa majo tej šrajfe.Tak ka še enkrat hvala vsen za pomoč.
Glede na izkušnje, se v obi pa merkur ne splača voziti, ker nakonce vedno ideš v CDC. Vedno znova se čudin, kak lejko v takši mali bauti (napram merkuri pa obiji) majo takšo izbiro. Pa še na panet zna ge kaj ma. Ka v markuri maš ponavadi prave iskalne akcije za določenimi artiklami...
@Papa_Šraf kak te na razmiš, CDC je velka tajkunska zgodba podpreta z milijonami evrojof z NKBM. V ozadji dela 25 svetovalcof, šteri drugo ne delajo kak z avionami pa evropi lejčejo pa šrajfe kipujejo. Pa redbull pa vozi z avijono te ekstra posebne šrajfe v soboto. Zdaj ka je pa v RRA Mura prišo Gönc zdaj pa boš sploj kakše šrafe do vse meli...
Mislin ka v Murski Soboti nega nigde inox imbus šrajfa m12 dužine 35mm.Nej v merkuri nej v obiji nej v cdc.Zdaj vidin ka smo v pomurji resan v kurci.Evo in zdaj se naj za 10 komadov tej šrajfov pelan v Maribor ale ka?
Naročiš jih na spletu in jih maš za dva dni doma. Nikan se nej trbej pelati. Samo nej naročevati v Sloveniji, ka te boš dva tedna čako na njih.
Ge san pri restavrejranje avtoja 90% delov naročo prek spleta v tujini. V Soboti pa tak verjetno 1% toga nebi dobo, tak ka sploj ne iščen več po trgovinaj.
Ma ok to je vse vrejdi samo ka če je poštnina za Slovenijo takša ka te glava bolij.Za tak malo količino se mi rejsan ne splača.Pa še primer v CDC-je bi komad takšoga šrajfa prišo 60 centov na interneti pa pod 2 evra nega te pa še poštnina pa si v rijte.Mo probo prek kolegov zriktati da de keri sao v Mb.
CDC Murska Sobota