Mobitel, menjava stekla

|

Zdravo! V soboti menjavle što počena stekla na telefoni ali kje v okolici je najbližje?
Či nej nujno trbej te rajši ne bi pošilo telefona nekan.
Pa kelko bi koštalo za Samsung Galaxy A14 5g?
Fala in lp vsem!

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
kjože

Meni se zdi da se piše Trajbar, na Lendavski ulici, zraven Gajo športa

Nema veze

Laci menjavle stekla, tan prek avtobusne.

likvid

Laci prek avtobusne,on ti to zrikta. Cejna,po moje tan 100-150€.

trajbardober

meni je trajbar menjo na malo bokson samsungi za 60 evrov vse skupaj z delon!kakso 100 evrov?steklo za tej samsung pride 15 evrov...

fekonja

trajbardober .......... Če prineseš Trajbari tvoje steklo ti ne bo menjo . Sem doživel .

trajbardober

pa napiso san kelko pride steklo iz kitajske...meni je menjo za 60 komplet!nejsan meu svojoga stekla...pa je ze dve leti pa se dela normalno

likvid

ok,te pa od 60€ dale. saj san nej napiso,ka znan za cejno,bilo je predvidevanje,tak na pamet.

Ytt

Ce mas zavarovanje hise/stanovanje preveri, ce nemas coj zavarovane premicne aparate. Ker ce mas ti zavarovalnica ti krije

njiva

Če maš dosta pejnez te leko kamot ideš k ten kak pravijo originalnin kak pravijo zaslužkaron.
Meni je kolega pred 2 leti,naročo steklo in mi menjo san v 15 minutaj na iphone 7 in san plačo,če se ne motin okoli 70€ za steklo pa 10€ za delo pa še pivo sva spila.Če ščeš ga leko pitan.

Logar

Meni je menjavo Tadej ali bagi keramicar,zdaj tudi elektricar,zidar ja pa rolete mi je popravo skratka odlicen ezermester

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet