Mobilni internet

|

zanimajo me izkušnje uporabnikov mobilnoga internet, ka neven za šteroga ponudnika bi se naj odločo.
pa kak je kaj pokritost s signalom pri nas?

Komentarji

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Boštjan horvat

zanimajo me izkušnje uporabnikov mobilnoga internet, ka neven za šteroga ponudnika bi se naj odločo.
pa kak je kaj pokritost s signalom pri nas?

Profile picture for user Kiri Tadej Kirinčič

Mobitel je edina uporabna opcija. Simobil ma preslabo pokritost s (3G) signalom...sploh pri nas.
Keri kraj?

/ /

svetujem ti isto kak Kiri....mobitel.....
Signal če boš ga mel boš ga mel z operateron mobitel največ, najbokšoga......vsi ostali operateri keri obstajajo prinas pa so še dosta daleč za mobitelom, neglede na tou, če ma mobitel malo drakši telefon, ali ponudbo......za koj majo pri tuše tak fal????  mislin ka vsi dobro znate.....kvaliteta, napake.....v končni fazi pa itak s touf naročninov si trikrat bit nej ednok, pa še telefonerati nemreš ge bi ščel ka nega pokritosti.....

nemren ges odavati Audija, pa sosed odavate audija pa meti neke bujne razlike v ceni.

Boštjan horvat

ge san iz sobote, sicer pa mislen internet tude ger indre uporabljate npr. na vikende, zatau me zanijmle ka se splača glede na uporabnost pa signal
kak pa je te tan ge nega 3G signala, te tan internet sploj ne dela?

Primož Vogrinec

bosko2009 isto mo predlago kak kiri in š_student.

sam uporablan mobitelov hsdpa/umts internet ze vec kak eno leto kot edino opcijo interneta in san vec kak zadovolen!

tan ge pa nega pokritosti pa mas pac EDGE ali GPRS. Bolse je kak nic.
Meni kda iden npr. starše obiskat v Kančevce dela cca 5-8kB/s download. neje ne ven ka, je pa dosti vec kak nic ;)

Boštjan horvat

saj jaz tudi najbolj premišljujem o mobitelu, sam sem hoto slišat informacije kak kaj drugi povejo.
edino ka me je malo zainteresiralo je simobilova ponudba 19 evrojov, pa neomejen prenos podatkov. no te pa spet čuješ kak je njihovo omrežje slabo pokrito
zaj če resno kak praveš ka tan ge nega signala gprs tude ide, sicer bole pomale, te pa je tak dobro.

Profile picture for user Kiri Tadej Kirinčič

Jasno. Ge nega 3(.5)G, je pac EDGE, v skrajni sili pa GPRS. Dela za silo. Eni smo z nizjimi hitrostmi preziveli na interneti kar neka let :)

Naj te nizka cena ne zaveda... sicer pa je simobil vcasih dal opcijo poskusne dobe, ka si lejko kaksen teden mel testni modem+simko in si pac sprobal kak zadeva dela. Preveri, ce se se da zmeniti glede tog,a pa bos vido.

Profile picture for user čevapčič na ražnje Chevapcic Himself

.. pa .. mhm .. kakšen WiFi boš mogaujče tude lejko vkradno .. z mobilcon pa to ..  .. mijslen ciloj, ka se za telefon že tude dajo dobiti antenice z ojačanimi dB, tak ka je te še ležej, kak pa z serijsko build in infra vmesnikon loviti šenki internet ..

Alex Pawerfuk

prehod na ponudnika mobilnega interneta je lahko odličen način za prihranek denarja in zanesljivejšo storitev. Andersen je odlična možnost za mobilni internet z nizkimi cenami in visokimi hitrostmi. Poleg tega lahko danes začnete z Andersenom, tako da se prijavite za brezplačno preskusno različico: https://andersenlab.com/services/quality-assurance-services/automation-…

Alex Pawerfuk

Vesel sem, če sem vam bil koristen. Lep dan vam želim!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Lokalno

Vse v Lokalno

Šport

Vse v Šport

Kronika

Vse v Kronika

Politika

Gospodarstvo

Slovenija

Scena

Svet