Mini moto
Ali gdo ve kje se kaj prodavajo mini motorji?
Komentarji
mislin ka jih maš prek v avstriji v forstingeri, pa na bolhi ali pa na avto.net v rubriki motorji
to si je moj kolega enkrat kupo... to je takši waste of money ka joj :)
mi ga prodajamo....več na ZS....
ok sorry, pač ne preneseš kritike. lp
Ha! Zemljevid sem imel na dosegu roke - samo v predalu v katerem pa že dolgo nisem pogledal.
V redu bom kar nevtralen jezik uporabil. Izofonega zemljevida ne najdem nikjer na spletu, da bi podal link.
Drugače pa. Ravensko je označeno zraven MS s primestnimi sateliti-vasmi. Dolinsko pa je potem označeno nad Turniščem in pod Bogojino, Filovci, Dobrovnikom (?!)
Pa še iz starega učbenika - za panonska narečja:"Prekmursko narečje se širi do konca lendavskega kota, goričansko se na severovzhodu razširja do čez Radence, tako, da se stika s prekmurskim, od tam pa gre..."
Pa? Vidva še zmeraj nista prerasla šolskih klopi in meja?
No, zdaj pa smo si zaslužili izbris sporočil, ker smo kar nasmetili to temo.
ja nekak tak san mislo. dobro obraloženo.
NONI, ges znan za minimotoje ge jih lejko kujpeš. Samo odvisno če ščejš meti zaj ovoga kitajca za 50e ka je resno drek ali kaj bokšoga. Tiste kitajce za 50e maš itaq na avto.net za ostale pa mi napiši pm pa ti razložin pa dan linke če te zanima. Lejko pa se tude pridrujžeš na vožnji če si že kakšoga nabavo :)
No, in tou san ravno mislo v eni od klepetalnic. Sam spam, ali pa prehajanje na temo ki nima zveze s prvotnim problemom.
In ge je zdaj tu kakšna saga od motora, za keroga pita človik, na prejšnji strani?!
Noni. En sostudent mi je pred leti dal vizitko pa je ne najden, mislin pa ka je tou tou, še pa javim, či je slučajno nej tou:
http://www.slo-minimoto.com
Borutb, soštudenti je blo ime Damjan mogoče ?:D vačik pa se strinjan z tebo :)
Nea ven več imena. Veš kak ti je to tam divje, važna so bila izpitna vprašanja, kakšne kopije, pa zajebancija, v spomini man luknje, .... :-)
Xellos .... hmmmm što si pa te tij?!
hehe :) Ok, zadosta offtopica :D Rajši se naj vrti dale o temi kera je napisana :)
Človik se pita če je sploj biu namen kupiti mini moto :)
tzizek vozimo se na dolečenih parkplacaj ali stezaj, +toga pa eni trenerajo za državno prvesvto. taka neven zakoj zaj nekšebedne maš z kufri? če ne razmiš te rajši ne blodi z takšime.
vij ste pravi adrenalin đankiji :D haha
tzizek, če nevejš je blo enih 7 let nazaj tude v ms pri španike državno v skuteri,supermotoji pa minimotoje. + toga tej minije nejso ovi za 50e, tej majo tude tan do 18hp. Lejko pa enauk takšoga sprobaš :)
ge san nej pola porcije čovjeka :D takka dvomin ka bi to z menof kama šlo :D
To pri španiki pa znan ... mogoče smo celo bili tan samo se ne spomnin :D
tzizek, haha ta do 110kg nega problema :P vleklo bi te kak ščejš:D + toga eden vozi ka je velki 1.98 :D
Ej, tau keri od vas obvlada, kar obvlada Krusty, namreč vožnjo s tem malim motojom po krogi (rollercoaster?)?
//swfobject plugin
haha lol :)
fala ... nebi :D ... rajši čopera pelan kaj vö .. wajh glij gnes je fajn den :D
Ali gdo ve kje se kaj prodavajo mini motorji?