Megy novica pod cenzuro?
Komentarji
Branko Boldižar
Branko Boldižar
Meh, pričakovano. Sicer mi je na ton portali vedno blo najbole fajn gli to, ka se razlikujejo od raznoraznih kvazi novinarskih strani tipa 24kur(cof), ge te scenzurerajo direkt za vsaki drek. Škoda, ka so se etik odločili za isto pot, ali ka ščeš...
Saj ni prvič, da se pojavlja cenzura na tem portalu. Ravno zaradi tega sem tukaj minimalno aktiven.
Podgajski je zatok zagovarjo svobodo govora, kelko ge znan, zaj pa nvn, kak je to ...
ges malo načik razmišljan. na ton portali so bile teme, za kere bi lejko določeni akteri takoj dosegnoli svoje, ker so pajdaši s kirijon. pa so nej bile zaprejte.
rejsan je ka so ene teme zaprejte zabadaf. bianca bi lejko ostala odprejta, malo za večjo dramatičnost.
v novicaj o megy jerebic so pa že vsi akteri tak primitivni, ka se idejo bombardejrat tu prejk komentarof, medten ka tečejo obravnave po sodiščaj. sleherni od vpletenih nema zrna soli v glavi, nemren si niti predstavlati kak bedasto more ena sodna obravnava zglejdati s tejmi lidmi. glede dotične teme bi ges pravo ka prlej zbija kredibilnost mediji, kda se pod njo začajo vsi vpleteni štukati še na interneti. pa tou z milijon ločili pa velkimi tiskanimi črkami. mislin ka je tu kiri samo pokazo ka je čistak dober človek, ker te degeni si tu gor lejko še več škode napravijo kak pa jo že majo
telko ka pravico gluposti pisati moreš skos meti ... zaj pa, ka je dale ...
Iskreno povedano mi je všeč ka se komentari cenzurirajo. Zakoj? Evo, iz prve roke vam poven zakoj.
Pred par leti je tu na ton portali bil prispevek o enon lokalnon politiki, za keroga je vse kazalo, ka je izkoristo svojo funkcijo in položaj. Ges in še par komentatorov smo te napisali par komentarov v stili, ka je potrebno takšne lopove pozapreti in podobno. Ka se je zgodilo? Ges in še par komentatorov smo fasali prijavo na policijo, nekšne ovadbe in podobno.
Moja zadeva se je na srečo precej hitro stavila, vupan ka tudi ostale. Ampak ščen povedati samo to, ka včasih prsti pišejo hitreje kak delajo možgani in znamo napisati kakšno glupost, kera je pregonljiva. Pa trbej komi skaserati kazen pa plačevati odškodnine za to, ka pišemo po komentaraj?
Sobotainfo.com is loosing kredibility...