MasterCard/Eurocard, Diners oziroma Viso ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta
Nucan enga ka ma nekaj od naštetoga zgoraj. Torej : MasterCard/Eurocard, Diners oziroma Viso ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta.
Nucan zato ka bi mi neka zel, keš dobi vnaprej. (nič posebnoga + mala vsota :P ) Nujno pa čimprle......
ZS
Komentarji
karta slovenija - rusija :D
Dobi pa posameznik lejko samo 2 karti
Znamo znamo znamo.....:D
nede nika nej? :)
SLOVENIJA-RUSIJA Petek, Okt 23 2009... Več OBVEŠČAMO VAS,DA SE BO PRODAJA VSTOPNIC ZA TEKMO MED SLOVENIJO IN RUSIJO PRIČELA 03.11.2009 OB 12:00 IN SICER SAMO PREKO WWW.NZS.SI. NAENKRAT BO MOŽNO KUPITI LE 2 VSTOPNICI,PREJEM BO LE PO PRIPOROČENI POŠTI,PLAČILO PA BO MOŽNO LE PREKO EUROCARDA IN VISE.
neka me zanima. kak je z plačilom? ob prevzetji plačaš? torej na pošti? :D
nej me čist jasno :P
nej? Ti plačaš z MasterCard/Eurocard, Diners oziroma Viso ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta. Torej ti trgajo doj z kartic in ti te pač pošlejo karto....
Način prodaje vstopnic smo tokrat zaradi velikega povpraševanja nekoliko priredili, saj bo uporabnik po prihodu na NZS.si in kliku na povezavo za začetek prodaje preusmerjen v tako imenovano čakalno sobo, ki deluje kot ščit pred preobremenitvijo spletnega strežnika ob prevelikem obisku spletne prodajalne. Mehanizem med tistimi, ki so v čakalni sobi izbere naključne uporabnike po verjetnostnem ključu, katere potem preusmeri v spletno prodajalno, kjer lahko v miru opravite svoj nakup (vključno z registracijo, v časovnem oknu 15 minut). Poleg načina prodaje pa je spremenjen tudi način plačila, saj vstopnic ne bo možno plačati po povzetju. Za nakup tako potrebujete plačilno kartico (sistem sprejme MasterCard/Eurocard, Diners oziroma Viso) ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta. Vsak uporabnik bo v spletni trgovini kupil dve (2) vstopnici.
Napodaj je pa samo 4.726 vstopnic.
Glavno ka do šole, vrteci, dedeki, babice, sponzori, upokojenska društva pa nekše ka pojma nemajo kak smo Rusijo dobili na tekme. Boli njih :)
se strijam. bedaki pofukani. klubom so raztalali okoli pa takše fore... bedarija!
torej je treba plačati že med samim nakupom prek interneta... fala ti za info. :D
Nega problema....Glavno ge moren nekak na tekmo prite vači to nede dobro. Če ma što idejo, avto, mesto, karto, plac, pejneze, volo ka kole klikneeeeee meeeeeeee naaaaaaaaj zdaaaaaaaaj včasiiiiii
+ najbole važni del ste pozabili nažalost DODATI ka te kda se prijaviš DE RAČUNALNIK "opravil" naključni ŽREB taka nič ti-mi nepomaga ka boš nabavo oziroma ka man ges te možnosti... :P ... kurac palac SLOVENIJA ! je to...
in še to... misliš ka mo te tebi pomago če še san nemo mogo karto dobiti ?! roko na srce če nede ti brat-oča-mati pomago.. ali pa kakša fejst dobra veza v kakšnon KLUB-ali ZVEZI (sobota-lendava) na tekmo neboš šel... pa niti ges :P noya mogoče prek navijačev? baje jim je dodeljeno 2.000 kart? če san dobro štel...
in vedno v teh tekmah se pokaže ka nan je preveč te štadion za 12.000 ljudi saj sponzorji in zveze zemejo 60 % ja ostalih 40.000 fuzbalskih frikov keri spremljamo redno nogomet pa samo osale drobtine...
LP
Nejsmo nika pozabili dodati samo ti si nej dobro gledo pa si nej vido ge je te del :D...Ne boj se ti za mene na tekmo mo ge sigurno prišo takak san skos do zdaj kak pa je moja stvar :) In nejsan konkretno tebe proso za pomoč ampak nasplošno....
Pa piše tak ka mo te razmo:)
vejpa si pismen ali ?
prek šole si karto zriktaj pa je tao tao...pa maš prevoz+karto pa fse :)
meni je uspelo dobiti 2 karti :D
tudi menii
meni tudi nej...
Isto ete
Nucan enga ka ma nekaj od naštetoga zgoraj. Torej : MasterCard/Eurocard, Diners oziroma Viso ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta.
Nucan zato ka bi mi neka zel, keš dobi vnaprej. (nič posebnoga + mala vsota :P ) Nujno pa čimprle......
ZS