Marko Perković - Thompson
Thompson će održati koncert u Zasadbregu na stadionu istoimenog nogometnog kluba u subotu, 20. lipnja 2009. s početkom u 21 sat.
Koncert koji je humanitarnog karaktera organiziran je u sklopu Memorijalnog nogometnog turnira ''Siniša Patafta'', a dio prihoda od koncerta namijenjen je obnovi crkve Sv. Juraj na Bregu koja se urušila u travnju prošle godine. Župna crkva Sv. Juraj na Bregu je zaštićeni spomenik kulture. Sagrađena je 1740. godine i simbol je cijelog Međimurja.
Komentarji
pa ka se norca delaš v toj recesiji? Je velka sramota či neman za burek? Za šalato man ka zaj majo v eurospini akcijo 0,55€/kg.
Unatoč kiši i prohladnom vremenu na središnjem zagrebačkom trgu, kako procjenjuje policija, okupilo se oko 40 tisuća Thompsonovih obožavatelja. Smetalo im nije ni to što je pjevač kasnio punih sat vremena. Vidjelo se to po reakciji kada je zapjevao prvu pjesmu i u naredna dva sata koliko je trajao koncert.
včeraj v zagrebu..
Ivan benqvik ==== če bi v SLO. ukinili socialo pa marsikateri dodatek tudi marsi što nema niti za 1 kg. kruha ka je burek že luksos
Pa če to najjača tema :D
Točno to, ka je uspelo tebi tu, uspeva njemi na hrvaškon. S svojin rompompom-on zna za njega skos več lidi, takka se tudi najde skos več ljudskih ovčk, kere so zafrustrejrane z zgodovino oz. so vači ekstremni (vsaj wannabe) desničarji. Zakoj Slovenci tomi kvazi domoljubi sledijo. Mislin, ka sta možna samo 2.odgovora: ali si na pol hrvat, kak san že prle pravo, ali pa ti se ti zdi, ka je najbole kul napisati na prvo stejno "88". Čeglih, tudi tu se deli; že na ton forumi opažan, ka nejso vsi takši za njega. Ti sicer zatrjuješ, ka si neka trečoga. Torej, vidi se ti samo njegova muzika. Samo to mi je pa, če zemeš v obzir vse dejavnike (dobro je dexter omejo še njegovo publiko, od kerih ti sakši (za hbrton) jebe slovensko mater) še najbole smejšno :D
IVAN, sklepan ka nemaš ti za burek pa šalato ka telko omenjaš. Ne se bat mo skup za tebe vrgle. :D Mo pač malo menje na koncerte zapravile pa ti kupimo. he he he he
Chevapcic Himself
Eurospinn? Jes san sicer nazadnje jo lučke iz Eurospinna in so redno dobre bilej .. :-) .. cena ni enako kvaliteta in obratno .. ;-) :-)
ka si tij nouri malo eni pa rejsan nemate iq-ja nad 50
pa tou nemreš vrvati ka eni pijšete što je komi kaj za kakšne fucking pejneze pravo??
ma van se vijdi ka ste takšni te pa nej čudno ka takšno muziko poslujšate pa se stejplete na tou ustaško pičko.
me zanijma kakšen heroj je tej thompson, čudno ka se je še nej preimenoval v generala kelko vsega je on napravo, čudno ka je še nej nikšne medalje doubo pička ustaška mrš.
ite na koncert pa tan ostante mogouče te jin dobri ka do vas tak fajn od odzadaj v guzico šopali
nemren takšne grde besede napisati ka bi ti pravo ker svoboda izražanje mi to dovoljuje ampaak tebe bi bilo sran.Vsaki ima svoje mišljenje in svoje razmišljanja.
zakoj je nišče nej napiso nika proti (žižek) (žižek100)ke mata v avantari partizanov grb. Ges nemam nika proti nej srban nej hrvaton nej proti drugim narodnostim.
S tem ka nemren vervati ka ste tu gor res eni za same pizdarije. Pustite nas ker imamo nekateri drugo mišljenje pa ne žalite .
Pa še nekaj sem bil leta 2007 na koncertu v Splitu na Starom placu pa nobene žaljivke nisem dobil....
zakoj je nišče nej napiso nika proti (žižek) (žižek100)ke mata v avantari partizanov grb
nasmiješ me :))
@System
se strinjam z tebov. thompson je samo en velki POPULIST pa MANIPULATOR pa verjetno dober RETORIK (z svojim ravnanjem zna potegniti množice - isti princip ka kje mel hitler pa vsi drugi totalitarni režimi).
se strinjam tudi v tem, ka je fejst lepo biti slovenec v eu, ki jebe v glavo hrvata... :D:D
neven no. što je nej ponosen slovenec, pa ne spoštuje slovenije, pa nema zadostne mere nacionalizma v sebi naj spizdi nekan (npr. na hrvaško) pa takših neproduktivnih osebkov v sloveniji ne nucamo.
miic ka si pa tij za slovenijo naredo????????
žižek se oproščam samo sem navedel ka "hrvati" nekomi nestrpnost vzburjajo to ka pa je srbskoga to pa očitno nikomi.
pa kak san napiso že prle boli me kurac za dextera pa vse ostale somišljenike.
Kda pa de nešče plačuvo po 1500-2000. eura za davke pa vse ostalo sloveniji te se naj javi.pa to vsak mesec.
žižek se oproščam samo sem navedel ka "hrvati" nekomi nestrpnost vzburjajo to ka pa je srbskoga to pa očitno nikomi.
ne razmin te. pa nema veze, meni se tak več ne da.
z njin niti približno ne obremenjujen, pač, če pa je že debata, pa san napiso svoje mišljenje.
Jebemo, že pa san se mogo javiti....:)
skandi ges se javlan....plačan cca 2-3 tisoč evrov DDV-ja sakši mejsec državi + prispevke za štiri delavce + milijon ostalih stvari kere nan naša država zaračunava....
žižek...od gda so gringosi grobari???:) Menjaj avatar ka lidij zavajaš....:)
fora je v ton ka bau zizekovih gringosov poslüjša Thompsona
Tou je nej fora....tou je žalostno!:)
:) vepa te to nejde skup slika od gringosov pa takšno nasprotovanje thompsone:)
Pri tebi pa te ide tou vküp....slika od thomposona v avatari, nick maš od thompsona.....pa si Slovenec....ali se moutin?:)
ja življenje je težko razumeti:)
Tejbe tüdi....
Itak. Še malo pa mo popejvali njegove pesmi. :)
Pau je nej niti približno, ker nas nega samo 10 na tribuni ;)
Če tan 4,5 falatof to posluša, jih ostalih 100 še itak nej. Sicer pa, kak koli že mogoče keri vmes njega obožuje, še itak z BG to sploj nema veze, ker se popejvle izključno za Muro/Soboto, povrh vsega niti nega simbolov, keri bi označevali karkoli drujgo, kak pa MURO. Niti nega nikšoga vsiljevanja oz. propagejranja ideologij oz. političnih prepričanj, sakši je za sebe svoboden in vrvle v koga šče, voli koga šče. Če je Gringos, pa poslujša Thompsona, njemi zaradi toga nede nišče pravo naj se odstrani s tribune. Če pa de mel kakšno stvar, kera bi to simbolizejrala, pa to razumljivo ne sodi na tribuno. Meni je pač ene vrste absurdno, ka bi slovenec poslujšo Thompsona, to pa je tudi vse, ka man pri ton.
zizek te pa rajše kak pisate raznorazne številke, idemo se zadet z ganđo speedon koko itd pa si pistit vsi čupe pa drede pa pičiti kvazi rasto :D ma sploj ne začne v tau not pikate, resno ti praven!
.
Ka či Black Gringosi kolektivno furajo rasta ideologijo? Hahahaha!
@skandi ka si pa ti napravo za slovenijo jebemti?
ka me mogoče poznaš ka boš me tu neka ocenjuvo ale kak?
neven ka bi naj napravo. hodin v šolo, plačujem davke, držim se zakonov, ne poslušam thompsona recimo,... :)
ka bi še ti rad??
Mico, nema to veze z Gringosami - san ze prle napiso ... nej vrejdno.
Ci je ze govora o BG: ci bi vsi, keri so zaj poleg, navijali kak muva dva (pa dali telko idej, sodelovali pri vsen ten kelko sva muva (skos zadnjih xy lejt)), bi se nas zaj culo za 300 komadof skup. neglede na to, kaksa prepricanja ma keri ... pa nemo zaj tu razglablali o pirotehniki, no.
pa nej san ge o gringosaj gučo :D
Branko Boldižar
Sicer neman pojma o kon se tak fejst krejgate, ali moren priznati ka ste se kar dobro gor vužgali :)))
Dexter spizde že enauk ka si dosaden :D
hahahahahaha kak si smejšen neuvrščeni :D:D:D:D
poglene se pajacek :D
mater be ge rad spozno eno par lidij tu gor v živo...vajjjjjjjjjjjj....da mi vas je spoznate enga lejpoga dneva...
Ge tude tak praven
eh vejpa ne gnjavite si zaj tu neka na forumi noo!!!! :)
http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=8169
evo pol jih ma na sebi nelše ustaške kape pa simbole pa slike od gotovine itd...
čuda so ti hrvati no :)
ja pa ka zaj?...srečen se?...tak se prote ale po tun takšon itak njihove medije preberaš?pa te jih njaj namere...tau je tau jebeno sovraštvo je napravila politika pa par takšeh hrvaškeh pa slovenskeh debilov kak so dexter pa njeme podobne...da smo pa vsi v iste držvae bilij pa smo vsi bilij brača...pfuj...
bole me ku... če ene pač nemrete thomsona...ge pa pač nemren metalcov pa ne oden težit njin vsake ma svoje...samo nej najde se vedno par forum frajerov...
za vse tiste ka idete na thompsona...uživajte...ge mo fest...
vjetre z dinareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...daleko daleko iza devet sela...prijatelji često mislim na vas,dal ste isti kao nekada,prijatelji često mislin na vas...moj dida i ja prijatelja dva, drugo vrijeme ista sudbina...
dexter tij pa mene lejko samo P.K....že znaš zakoj...
Ma mene je smao čudno ka se še tema ne zapre :D
miic ge san pa eto vido nekšo dečurlijo ka so po soboti odili z majcami z Titojon gor. Tak ka so eti prinas nej kaj dosta baukše.
jesoš či tij primerjaš titoja pa ustaše te pa rejsan newen ka naj več powen.
Tito je car!
Eni kot kaže morate za vsako ceno imeti svojega idola - Thompson, Tito ... Katastrofa. Lahko se menimo, kdo je manj negativna osebnost, ampak idoli za vsako ceno - k a t a s t r o f a!
daj BBC skolejraj se
miic kakšni pau či piše 6 oseb al ka nevejš štete? Al je mogoče 12 oseb blo na koncerte? Te se zaj 6 usranih ustašov najde pa te je zaj 40000 lidi krivih pa jih obsojajo ka so ustaše. Vepa enjajte
x
@sobocanec - zakoj pa te nebe smel njihovih medijov šteti? no daj razloži mi zaj to... !!!
@josko - sklepam ka si mel zgodovino cvek či primerjaš titoja pa ustaše... ale pač?
@thompson - se spomniš kda si že pravo ka več neboš piso?? glavno ka daš na vsak post repliko, pa čeglij totalno brezvezno.
moj ZADNJI post. vi se pa štukajte glede anga brezveznoga ustaškoga thompsona.
thompson ti pa li dale skup kuhaj prepire na forumu.
lp
miic ka ti boš mi gučo kda naj končan pisati? to je moja stvar. Itaq replika je najbole pomembna pa vseeno či totalno brezvezna. Ok dobro ka je ZADNJI tvoj post ka več neboš dosaden.
lp
Thompson uživaj v svoji glasbi naprej, čez 15 let boš imel drugo glavo.
Hvala enako. Mogauče prle mogauče kesnej što zna
200
Za vse kateri boste šli.....koncert je v petek19.06 2009 i ne v soboto zaradi vremenske napovedi ki zopet nakazuje na ujmo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa prosim zadržte se brezveznih komentarjev!!!!!
skandi najlepše hvala
nevem cemu toliko polemike o thompsonu,,komu je vsec naj ga poslusa,
drugi pa poslusajte to kar vam je vsec,,po temu smo znani slovenci ko se imamo vedno cas brigat za bliznjega,pa skozi nekaj prigovarjat,,delajte kar zelite vsak zase,,
zdaj pa le v Zasadbreg urno!!!
Tako je ovce, gremo le brž, uboga gmajna. Grad gori ...
Če hoče ga naj in ga tudi verjetno bo, poslušal kdorkoli bo želel.
Pač pa prilagam le zanimive linkiče:
http://www.mladina.si/dnevnik/15-06-2009-neonacisti_po_hrvasko/
http://www.mladina.si/dnevnik/26-01-2004-katoliska_cerkev_obraca_hrbet_…
http://www.mladina.si/dnevnik/19-06-2007-zuroff_zahteva_od_mesica_prepo…
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,12,20,,145900.jl
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2009,5,12,,163015.jl
Telko se piše pa špekulira o tom, khm, vsestranskem umetniku, ccc...
...in kako je bilo v Zasadbregu??
Odlično. Prijazni domačini, odlično vzdušje. Rekli so celo da nas prekmurce majo rajši kot zagrebčane:)
kaj pa slovence na splosno??
a je bilo kaj izgredov??
zakaj ne pride 1x v slo?
eej kaj pa ce zato tak pravijo ces da ste boljsi kot zagrebcani,,
samo da pridete se drugic,,
po moje se malo napravlajo
kakše izgrede???nite ene reče san nej čiu prote nan sicer pa nas je nej bilau tak malo...:D...koncert odličen....raztur v bistve...ludiloooooooo....pozdrav vsen ka ste bilij tan...
....ŽUJA JE ZAKON:Dhehehhehe;)...
resno koncert odličen,brez enga izgreda drugače pa poskrblejno za parkirišče pa vse vsaka čast ;)
thomspon pa je itka vtrgno z vsen ozvočitvijo,prostoron,izvedbo koncerta ;)
lepo lepo,,
tako se govori,,
vse pohvale torej..
zauvjek ZA DOM SPREMNI, BOGU VJERNI!
zauvjek ZA DOM SPREMNI, BOGU VJERNI!
ccc..., kakšne gasilske maš pa tij.
bom ti jaz dala gasilske,,
po nagi riti,,,
ti sploh ves kdo je Thompson,,
pa kdo so gasilci,,
Oh, nisem hotel direkt napisati, kakšno parolo si uporabila. Bi znalo biti, khm, recimo cenzurirano, zaradi, recimo zgodovinskih dejstev.
ne bit tak strogi no
Jaz, strog? Mjav?
lidijarose, se zavedaš, katere besede pišeš?!
Thompson je razturo na koncetre ..!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakon je bilau ..!!!!!!!!
Se vide ka je muzika ..!
ThoMPson - Åegenda .. <3
evo z moje strani ka še ge komenteran thompsona.--meni je ql samo me malo moti ka ma tej rasisticne pesmi...
drugace pa je pa on ql,,, celou pa ova pesem Lijepa li si..
Eh.....
ah no,
polemike gor in dol,
posameznika je volja ce ga poslusa ali pa ne,
zadrzite se nevsecnih komentarjev,
imejte lep dan
Prebrala sem samo prvi dve strani.. zdaj mi je žal za zapravljeno minuto življenja.
@Thompson mene bi blo sram, če bi me taki kot si ti reklamirali.
Nasvet: ne prepiraj se s starejšimi/bolj izkušenimi od sebe, saj te obrnejo ven v sekundi.
@dexter I totally agree.
razo.. neda se mi zapravlati svojo minuto življenja ka bi ti odpiso.
Bil je totalen raztur. Komaj čakan nove koncert :D
Ivan benk, šalata pa burek sta gnesden niti nej več tak poceni!